2777
2789
عنوان

توی رابطه با شوهرمممم ....

391 بازدید | 18 پست

سلام دوستانم،یه سوال دارم.

من سه سال و نیمه ک ازدواج کردم و الان یه پسر ۱۰ ماهه دارم.من ادم گرمی توی رابطه هستم،همسرم اولا گرم بود،اما کم کم دو روز در میون و.... الان ر هفته ای یه بار یا هر ده روز یه بار دلش رابطه میخواد.من از این موضوع ناراحتم،نمیدونم چطوری باهاش موضوع رو مطرح کنم،من کمی بیشتر دلم توجه میخواد و حتی رابطه.شبا اکثرا زودتر از من میخوابه چون من پسرومونو میخوابونم.من همیشه دلم میخواسته حتی اگه رابطه ای نداشته باشیمم بغلم کنه یا نوازش.اما.... 

هیکل متوسطی دارم و لاغر محسوب مبشم.به خودمم توی خونه بیشتر میرسم،رابطه عادی مون هم خیلی خوبه،اما میدونم به مرور این سردی توی رابطه جنسی اذیتم میکنه.

ببخشید اما فک کنم اینجا که مجازیه راحتتر میشه حرفزد.میشه راهنماییم کنید؟من باید چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم. من دو سال و نیمه ازدواج کردم. بچه هم ندارم  اوایل هفته ای یک بار جمعه ها بود. الان شده ماهی یکبار. منم گرمم و شوهرم سرد. البته هر شب قبل از خواب بغلم میکنه و میبوسه منو

بزودی دوقلوهام دنیا میان    

عزیزم دسگه اون شوهرته ۳ ساله باهمید بهش بگی خیلی بهتره شاید اصلا اون فک میکنه ک توهم دلت نمیخواد یا خسته ای یا میلی نداری 

الان بهش بگو ک اعصابتم سر این قضیه خرد نشه منم یعضی وقتا این چیزارو ک واقعا ناراحتم میکنه ب شوهرم میگم میبینم اصلا نمیدونسته و دیگه از این ب بعد انجام میده.....

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗

طبیعیه عزیزم اوایل بیشتره ب مرور زمان کمتر میشه  ب نظرم داشتن زمان رابطتون هفته ای یه بار نرماله چرا باخودش مطرح نمیکنید هروقت دلتون میخاد برین سمتش منتظرنمونید هروقت اون دلش خواست بیاد پیشتون خودتونم پیش قدم شید اون ازکجا بدونی شما دلتون میخاد مطمئن باشید دست رد ب سینتون نمیزنه قبول میکنه 

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

منم دوساله ازدواج کردم حتی تو دوران نامزدی همیشهههه رابطه بدون دخول داشتیم حتی اوایل ازدواج هم همینطور ولی الان نه کم شده ن‌زیاد متوسطه دلیلشم خستگی زیاده تامیرسه خونه از خستگی خوابش میبره بهش حق میدم واقعا کارشون خیلی سخت شده اما خب هر هفته ای ۲ بارو داریم

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗

عزیزم اوایل منم خیلی گرم بودم بیشتروقتامن پیش قدم میشدم.خوشش نمیومد.منم گفتم اگ باهت سردشم دیگ درست نمیشم.الان اون خیلی وقتامیخوادمن حوصلشوندارم.بهش میگم یادت بیادروزایی ک میچسبیدم بهت وپس میزدی منو.حالابکش تااذیت شی.وقتی گرم بودم طوری رفتارکردی که سردشدم

خداجونم فقط تویی که میتونی منوبه آرزوم برسونی...پس ناامیدم نکن💋

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2361303/کسایی-ک-مشکل-دارید-و-میخایید-زندگیتون-خوب-شه?page=3بعد به دنیا اومدن بچه طبیعیه. بیشتر به خدت برس. ورزش کن. سعی کن قبل از اینکه بخوای اونو شاد کنی، خودت شاد باشی. یه وقتایی بچه رو بسپار به کسی و دوتایی خلوت کنین. برای من سوره بقره معجزه بود. یه خانمی دیشب تاپیک زده بود میگفت سوره مزمل و یس براش معجزه کرده.