2777
2789
عنوان

تعبیر خواب لطفا

59 بازدید | 8 پست

سلام عزیزان....من ۷ساله ازدواج کردم

دیشب خواب دیدم یکی از اقوام برای پسرش که اونم زن وبچه داره بچه هاشم بزرگن.....منو خواستگاری کرده وبعدم ی حلقه اورده دستم کنه جلقه داخلش رو با نخ کوچیک کرده بود...منم میدونستم شوهر دارم اما چیزی نمیگفتم....اما مامانم نزاشت دستم کنه گفت به مادرش که اول با داداشاش صحبت کن بعد

ناگفته نماند که من این خوابو با آدمهای مختلف همیشه میبینم واصلنم از قبلش بهشون فکر نکردم

ممنون میسم تعبیرشو اگر کسی بلده بهم بگه چون وی نت زدم نبود

واسه سلامتی وخوب شدن بابام صلوات بفرستید لطفا...ممنونم

همیشه خواب میبینم ازم خواستگاری میکنن  یا دارم با یکی دیگه عقد میکنم...خیلی میترسم...خواب دیشب اعصابمو بهم ریخته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تعبير خواب بلد نيستم ولى بيشتر خوابايي كه ميبينيم از دغدغه ها و فكراى روزانمون كه باهاش درگيريم يا احساساتى كه سركوب شده نشأت ميگيره 

چرا سعى نميكنيد همين انتخابى كه كرديدو به سطح عالى برسونيد؟از شر اين جور خوابا هم راحت ميشيد😄

من تعبير خواب بلد نيستم ولى بيشتر خوابايي كه ميبينيم از دغدغه ها و فكراى روزانمون كه باهاش درگيريم ي ...

باور کنید با وجود تمام مشکلاتی که همسرم وخانوادس دارن اما فکر کس دیگه ای رو حتی نمیتونم بکنم...اصلن عذاب وجدان میگیرم واین خوابها مطمعن باشین بدن قصد وفکر کردن قبلی هستش من با خواب دیشب تازه بعد سالها یادم اومد همچین فامیلی هم داریم

عزيزم من چنين چيزى نگفتم (خواب هایی که می بینیم معمولا نوعی واکنش نسبت به افکار، فعالیتها و احساساتی هستند که در طول روز داشتیم. آنها بازتاب افکاری هستند که برای یکی دو روز گذشته در ذهن ما خطور می کردند.)

مثلا خودم ازيه چيز زندگيم كه زياد راضى نباشم تو خواب بعضى وقتا ميبينم كه كلا تو يه خونواده ديگه ام چون تو موقع ناراحتى و بيدارى همين فكرو دقيقا كردم😑

اميدوارم تعبير خوابتون خير باشه و بزودى اتفاق خوبى براتون بيوفته💖

عزيزم من چنين چيزى نگفتم (خواب هایی که می بینیم معمولا نوعی واکنش نسبت به افکار، فعالیتها و احساساتی ...

ممنونم عزیزم انشاالله