2777
2789
عنوان

دعاي جمعي جهت بچه دار شدن (2)

| مشاهده متن کامل بحث + 20427 بازدید | 3980 پست
ب نیت گلفام خوبم خوندم انشالله صدای قلب نینیتو ب زودی بشنوی  تو دلت😍😘😘

فدات عزيزم به همچنين 😘

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
گلفام جان خاجت روابشی آن شاالله خدارشکرچهل روز درکنارهم ختم ر به اتمام رسوندیم به مدد و لطف خدا. ا ...

ممنون عزيزم ان شاءالله

خداكنه همگي حاجت روا از اينجا بريم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ختم امروز که آخرین ختم این دوره هست به نیت گلفام جون خونده شد به نیت حاجت روایی ورسیدن به ارزوه ...

ممنونم عزيزم قسمت خودت بشه الهي

سلام خوبین با اجازه ادمین میتونین ببینین تنبلی دارم یا نه سنو روز چهار پری انجام دادم

تو اين كه چيزي نيست بايد ازمايش بدي البته ولي نداري به نظرم

سلام.ختم امروز به نیت گلفام عزیز انجام شد.ان شاءالله حاجت روایی همه دوستانی که تو این ختم بودن بخصوص گلفام عزیز که بانی بودن و باعث شدن تو این روزها با دعای بقیه به آرامش برسیم

سلام.ختم امروز به نیت گلفام عزیز انجام شد.ان شاءالله حاجت روایی همه دوستانی که تو این ختم بودن بخصوص ...

قربونت برم عزيزم حاجت روايي خودت ان شاءالله

قربونت برم عزيزم حاجت روايي خودت ان شاءالله

امروز دیگه ختم تمامه اما من طبق عادت صبح زود بعد نماز انجامش دادم و بیاد همگیتون دعا کردم دوره جدید شروع شد خبر بدید بیام بردارم

لطفا برای برآورده شدن حاجات منم یک صلوات بفرستید حین دعا و نیایش به یاد منم باشید التماس دعا
امروز دیگه ختم تمامه اما من طبق عادت صبح زود بعد نماز انجامش دادم و بیاد همگیتون دعا کردم دوره جدید ...

قبول باشه فردا بيا ديگه از ٢٨ شروع ميشه

سلام به همه دوستان خوبم 

صبحتون بخير و نيكي🌸🌸 

بچه ها دو تا گروه ختم ادغام شده يكي شده 

از اين به بعد كه ختم از ٢٨ ام شروع ميشه ميريم اون تاپيك اصلي كه گلفام جون زدن 

اينم ادرسش👇🏻

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2243377/دعاي-جمعي-جهت-بچه-دارشدن?postId=90199549

خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻
amima جون و گلفام جون به نيتتون خوندم به اميد خدا حاجت روا بشين و صاحب اولاد سالم و صالح 

قربونت برم عزيزم

سلام به همه دوستان عزيزم  روزتون بخير  امروز روز ٣٧ام و نوبت @marzi71   عزيز هست ...

سلام عزیزم 

ممنونم از شما و همه دوستان.

الهیی همگی حاجت روا و بچه صحیح و سالم داشته نصیبمون بشه

امییییین

شکر کردنت شده ذکر هر لحظه من،خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏بعد از ۴ سال منو به آرزوم رسوندی🙏،هر لحظه و هر ثانیه که نگاهش میکنم 👶👶👶فقط یاد خودت میافتم🤎🤎🤎تا تو نخوای برگی از درخت نمی‌افته، ممنونم که برای من خواستی😍😍😍برای همه منتظرا بخواه و خواستنت با دلشون یکی بشه🤲🤲🤲🤲