2777
2789
عنوان

مادرشوهر

344 بازدید | 25 پست

سلام دوستان مادرشوهرم همش میگه اگه یه روز تنها بشم باید پسرام منو نگه دارن به نظرتون چیکار باید بکنم اصلا نمیتونم با مادرشوهر یه جا زندگی کنم تو رو خدا نیایید بگید مادرشه زحمت کشیده حالا باید نگهش دارن سه تا پسر داره چطوری بهتره نگهش دارن که نه اون اذیت بشه نه ما؟؟؟ به خدا مادربزرگ من بعد از فوت پدربزرگم تنها زندگی میکنه 

الان ک نه خااابن ولی صب میان همینااارو بهت میگن از االان سنگرتوووو حفظ کن عقب نشینی تو کار نیس..

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما معمولا فامیلامون تقسیم می کنند هر کس یه شب می‌ره پیش مادرش یا پدرش می مونه مثلا به هر کس در هفته یکی دو شب میوفته ولی هم عزت نفس اون فرد مسن پایین نمیاد و تو خونه زندگی خودش هست هم تنها نیست

دست سازه های من : @annabkala

منم راضیم فوقش هفته ای دوشب بریم پیشش اما شوهرم خیلی بچه ننه اس خیلی خوبه و دوستش دارم اما توجه زیادش به مادرش کلافه ام کرده روزی دوبار بهش زنگ میزنه یواشکی میره سر میزنه میگم خوب بگو دارم میرم خونه مامانم چرا از من پنهان میکنی بازم دفعه بعد نمیگه مثلا فردا شب قراره بریم خونه مادرش شب قبلش الکی میگه من اضافه کارم اما در حقیقت سه ساعت خونه مادرشه نمیدونم چرا این کارها رو میکنه 

منم راضیم فوقش هفته ای دوشب بریم پیشش اما شوهرم خیلی بچه ننه اس خیلی خوبه و دوستش دارم اما توجه زیاد ...

خوب عزیزم کاری نکن بهت دروغ بگه حساس نشو

کاش زندگی از اخر به اول بود!!!! پیر بدنیا می امدیم. انگاه در رخداد یه عشق جوان میشدیم.... سپس کودکی معصومی میشدیم و نیم شبی با نوازشهای مادر ارام میمردیم!!!
منم راضیم فوقش هفته ای دوشب بریم پیشش اما شوهرم خیلی بچه ننه اس خیلی خوبه و دوستش دارم اما توجه زیاد ...

مامانشه دلش میخواد.یعنی تو روزی سه چهار ساعت به مامان وخواهرت اینا زنگ نمیزنی؟؟؟؟دیدی مامان خودتم تنها شد راضی هستی از تنهایی دق مرگ بشه.اون موقه که میگی مامانمه زحمتو کشیده.نمیدونم چرا اینقدر کوته فکر شدن بعضی ها.زنای ایران زمینم فقط دنبال این چیزا هستن چشم وهم چشمی ودنبال مادر شوهر وفک وفامیل شوهر حرف زد😂😂😂😂رد دادن همه

من اومد بگم گناه داره واقعا همه مثل مادر بزرگ شما نيستن واسه يك لحظه چشمات و ببند عادلانه قضاوت كن ببين خودت يك روزي تنها بموني از بچه هات همين انتظار و نداري كه تنهات نزارن .

عزيزم واقعا دنيا با همين مادر بزرگا و پدربزرگا زيباست 🌹😍

كاش من مادرشوهرم بياد واسه هميشه پيش ما زندگي كنه ولي متاسفانه قبول نميكنه با دل و جون پذيراش هستم  .

ريبار عشق زندگيم ❤️

اصلا بهش فکر نکن

بذار تنها بشه

بعد بیا 

بهت راهکار بدیم

شایدم قبل از پدر شوهرت به رحمه خدا رفت

واسه پدر شوهرت زن گرفتین😂

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

ببین گاهی ما زن‌ها با رفتارمون سبب دروغ گو شدن شوهرامون میشیم

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻