2777
2789
عنوان

کیا هنوز نینی شون نخوابیده

182 بازدید | 27 پست

بچه ها دارم دیوونه میشم

همیشه دوازده می‌خوابید دیشب و امشب دهنمو سرویس کرده

حتی بردیم بیرون آخه همیشه تو ماشین می‌خوابه نخوابید هرچی دور زدیم

صدای جیغاش تو گوشمه

داره دندون در میاره

خدایا ناشکری نمیکنم ولی چرا انقدر اذیت می‌کنه

هی میگم بهتر میشه.بدنر میشه که بهتر نمیشه اه

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا 4و نیم بیدارم بعدش باباش کیشیکشو میده نینی ما ساعت 9 صبح می‌خوابه تا 3 ظهر یه ساعتم دم غروب ...

چند وقتشه ؟

دختر منم تا شیش ماهگی اینطور بود

باباش سر کار نمیره؟

من دیشب خودم بیدار بودم اما امشب با همسرم چون فردا پنج شنبه س.

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
توروخدا ناشکری نکن حاضرم تمام زندگیمو بدم تا بچه دار بشم

ناشکری نمیکنم اما خیلی سخته خیلییی

اگه میدونستم انقدر بچه بدی میشه دوسه سال صبر میکردم البته همینم ناخواسته بود 

براش ژل بزنيد فكر كنم از دردش كم كنه

میزنم

ناشکری نمیکنم اما خیلی سخته خیلییی اگه میدونستم انقدر بچه بدی میشه دوسه سال صبر میکردم البته همینم ...

آخی عزیزم انشالله بزرگ میشه حسابی آروم میشه و قدر زحماتتو میدونه

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 
پسر من خوابیده اما هی بیدار میشه دوباره میخوابونمش 

چند وقتشه؟

چطوری میخوابونید باز؟

دختر من که دیگه شیر منو نمیخوره باید باباش بگیره رو دست لالایی بخونه تا بخوابه

منم دیشب همین حسو داشتم خدایا ناشکری نمیکنم ولی مث چی پشیمون میشم بعضی وقتا

منم همینطور

درکت میکنم