2777
2789
عنوان

قلبم شیکست💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 70 پست
ن این با کوچولوترین چیزا دعوا میسازه

به درد نمیخوره باید زندگیم برات بگم و ببینی چقدر دارم زجر میکشم ببین اگه رفت بذار بره ارزشت پایین نیار اگر هم موند بازم ارزشت پایین نیار

خطتو عوض کن.برو توی گروههای جذب انرژی .بیخیال هرچی نره. از جوونیت و سن کمت استفاده ببر ک بعد پشیمون ...

خطمو نمیشه عوض کنم میدم دست یکی دیگه باشه ی مدت

خیلی دوس دارم این کارو کنم 

بیست ساله زندگی نکردم الان میخام زندگی کنم

ادمک لال نباش پرو باش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهه دوست داشتنت .سعی کن دل بکنی .بخدابنفعته

میدونم چون اونیم نیس ک ایندمو بسازه

الانم پیام داده  ک میخاستم خودمو دار بزنم فرماندم منو دیده جلو چشم همه اشک ریختمو و خون بالا اوردم اینا ناراحتم میکنه میدونم ب احتمال نود درصدم دروغه ها

ادمک لال نباش پرو باش  
میشه واسم بگی😢😢😢

عزیزم کن با یه آقایی ازدواج کردم که از همون اول کوچیکترین چیز بهونه میکرد دو ساله عروسی کردم نمیداره با خانوادم برم و بیام هردفعه یه بهونه چرا این بهم این گفت چرا تو اینکارو کردی و غیره الانم میخوام جدا بشم

راستش بهش وابسته شدم و دوستش هم دارم اما فایده نداره تو دعوا سینم زخم کرد کوچیکه اما این پسفردا احتمال اینکه جلو بچه من بزنه هست ببین عزیزم ارزش قایل شو درکت میکنم ولی اگه خودت نگیری چنان حالت بگیرن که پشیمون بشی و به حرف من برسی خیلی ازم ایراد میگیره چرا صورتت لاغر شده چرا اینجات چاقه اونجات مثل مامانته همه بهم گفتن اشتباهه خودم کردم و الان پشیمونم تورو خدا نکن اگه اینطوریه که من گفتم اگه دوستت داشته باشه درسته غیرتی روت میشه حالا این مساله رو من نمیگم اگه خصوصیات دیگش اینطوریه نکن و خودت راحت کن احتمالا امروز یا شنبه تاپیک زندگیم بزنم که درس عبرت بشه برای کسانی که هنوز ازدواج نکردن مشاور گفت ازدواج نکن کردم اعنت بر خودم باد ولی بازم شاکر خدام تا بچه ندارم خودم راحت میکنم میخواد ط لا ق بده میخواد نده

راستش بهش وابسته شدم و دوستش هم دارم اما فایده نداره تو دعوا سینم زخم کرد کوچیکه اما این پسفردا احتم ...

ره اینم خیلی ایراد میگیره😢و هر بهونه ای گیر میاره دعوا میکنه و میگه خودمو میکشم

ادمک لال نباش پرو باش  
ره اینم خیلی ایراد میگیره😢و هر بهونه ای گیر میاره دعوا میکنه و میگه خودمو میکشم

ایراد به ظاهر؟به کارات این دوست نداره اگه اینطوریه شوهر من همینطوره ببین دوستته یا شوهرت؟من دختر احساساتی هستم خیلی تحمل کردم ولی دیگه اعتماد به نفس ندارم هروقت تاپیک زدم بیا و تایپیکم بخون زندگیم مینویسم واقعا اموزندست

میدونم چون اونیم نیس ک ایندمو بسازه الانم پیام داده  ک میخاستم خودمو دار بزنم فرماندم منو دیده ...

همسرسابق من ده سال منو باهمین خودمو میکشما نگه داشت.هربارخواستم جدابشم گفت بری خودمو میکشم.الان ک ۴ساله ازش جداشدم ن خودشو کشته ن یه تارمو ازش کم شده.بنظرمن کسی ک اظهار ب خودکشی میکنه بزدل و ترسو و بیوجود ترین ادماست.این کلمه هایی ک گفتم فحش نبودا واقعا صفتهایی بود ک من ده سال بچشم دیدم

خدایاشکرت
ایراد به ظاهر؟به کارات این دوست نداره اگه اینطوریه شوهر من همینطوره ببین دوستته یا شوهرت؟من دختر احس ...

ایراد ب کارام 😢ب ظاهرم کاری نداره

ادمک لال نباش پرو باش  
همسرسابق من ده سال منو باهمین خودمو میکشما نگه داشت.هربارخواستم جدابشم گفت بری خودمو میکشم.الان ک ۴س ...

😢😢😢😢😢😢اره همین طوره

الانم حرفایی میزنه ک ادم دلش میسوزه

ادمک لال نباش پرو باش