2777
2789

دوستای خوبم من قبلا عضو بودم اینجا دوسه ماهه ک نیومده بودم تا اینکه امشب خاستم نظر یدم دیدم حذف کاربری شدم.حالا هی با همون شماره قبلیم خاستم دوباره وارد بشم ک کلا کلمه عبورم فراموشم شده بود  خودش کد هن فرستاد وارد کردم بازم دیگه نشد ک بشه .مجبور شدم با یه خط دیگه عضو شم.قبلا هم ک عضو بودم دوروز یبار حذف میشدم..من چیکارکنم حالا دیگه حذف نشم ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با شماره قبل که نمیشه بیای. ببین چه آتیشی سوزوندی ترکوندنت😂😂😂😂😂

نه بخدا.اخه قبلا دوروز نگذشته بیرون میکرد انگار مدیر سایت بعد دوباره ورود کاربری رو میزدم پر میکردم مشخصات رو دوباره وارد میشوم.

نه بخدا.اخه قبلا دوروز نگذشته بیرون میکرد انگار مدیر سایت بعد دوباره ورود کاربری رو میزدم پر میکردم ...

یه مرا به خاطر بسپار هست اونو بزن.من آخه یه بار بحث سیاسی کردم پرتم کردن بیرون😂😂😂😂

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

یه مرا به خاطر بسپار هست اونو بزن.من آخه یه بار بحث سیاسی کردم پرتم کردن بیرون😂😂😂😂

فک کنم اینبار ک عضو شدم نزدم.نه والا اینقد دیدم اینجا چن نفر باهم بحث و دعوا و..میکنن حذف نمیشن.من اصلا حرف بد یا سیاسی نزدم.

یعنی اصلا نمیشه با شماره قبلی عضو شد؟؟به نظرتون میتونه به این خاطر باشه ک سه ماه نیومدم سایت؟؟

راستش دقیق نمیدونم.ولی خودم باشماره قبل نتونستم بیام

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

راستش دقیق نمیدونم.ولی خودم باشماره قبل نتونستم بیام

منم هرکاری کردم نشد الکی هی خطا میداد.حالا ک با ی خط جدید اومدن دلم نمیخاد مث قبل بشه کاربریم.میترسم حدف بشم خود ب خود بار