2777
2789

سلام دوستان من سه سال وده ماه اقدامم ی سقط دوقلو ناموفق داشتم امشب برا اولین بار از کیت استفاده کردم اما حسابی گیج شدم چون نمیتونم جدول تخمک گذاری بخونم دوم اینکه من پروییدی نامنظم دارم چه جوری حساب کنم که تخمک گذاری بفهمم زمانش کیه

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم

عزیزم تقریبا ۱۲ روز بهد پری باید بزنی 

ولی من خودمم گیج شدم یه خط پررنگ میفته یه هاله قرمز کم رنگم زیرش نمیدونم الان باید اقدام کنم یا نه

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی

چون پری نامنظم داری از روز ۱۲ شروع به کیت گداشتن کن تا روز ۱۷ همشو نگه داشته باش و یادداشت کن ک یهدت نره کدوم برای کدوم روز بوده.. اونی ک از همه پر رنگ تر بود ۱۲ تا ۲۴ساعت بعدش تخمکت ازاد میشه

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها اگه یه خط پر رنگ بالا و یه هاله هم زیرش بیفته باید اقدام کرد یا نه ؟ یا بذارم وقتی هم رنگ شدن؟

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی
چون پری نامنظم داری از روز ۱۲ شروع به کیت گداشتن کن تا روز ۱۷ همشو نگه داشته باش و یادداشت کن ک یهدت ...

مرسی عزیزم

من دوبار عاشق شدم یکبار با دیدن لبخند یار بار دیگر لبخند تو فرزندم 😍 تو جانی و یارم جانانم
بچه ها اگه یه خط پر رنگ بالا و یه هاله هم زیرش بیفته باید اقدام کرد یا نه ؟ یا بذارم وقتی هم رنگ شدن ...

من الان پرنگ شد پایین کمرنگ خب تو توضیحات زده یا داری دور میشی از تخمک گذاری یا داری نزدیک میشی

من الان پرنگ شد پایین کمرنگ خب تو توضیحات زده یا داری دور میشی از تخمک گذاری یا داری نزدیک میشی

من دارم نزدیک میشم ولی سوالم این بود اقدام کنم الان یا بذارم وقتی هم رنگ شدن

من دارم نزدیک میشم ولی سوالم این بود اقدام کنم الان یا بذارم وقتی هم رنگ شدن

نوشته وقتی همرنگ شدن 36 یا 24 ساعت بعد تازه اقدام کنین

اگه جنسیت واست مهم نیس از وقتی هاله افتاد یه شب درمیون اقدام کن تا وقتی پررنگ شد سه شب پشت سرهم اقدام کن. اگه پسر میخوای فقط روزی که پررنگ شد همون شب و فرداشبش اقدام کن

خدا تو بزرگی.