سلام دوستان من پسرمو که الان دو سال و سه ماهشه تقریبا پنج ماهه از پوشک گرفتم اما همچنان تو خونه پی پی میکنه فقط لازمه دو دقیقه ازش غافل بشم میره تو اتاق تو شلوارش پی پی میکنه نمیدونم این عادتو چه جوری ترکش بدم میخواستم بپرسم شماهاییکه بچه دارین چه جوری این مشکلو حل کردین لطفا اگه راهی بلدین بهم بگین
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
زود گرفتی من دخترمو ۲ سال و ۷ ماه گرفتم همکاری کرد .
یه بار که پی پی کرد و بردیش دسشویی که بشوریش بگو با پی پی ها بای بای کن و خودتم باهاشون بای بای کن.که خوشش بیاد.میترسه از پی پی ش و یا اینکه نمیدونه باید اونجا بکنه
تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
اشکال نداره کم کم یاد میگیره .فقط وقتی پی پی کرد دعواش نکن و استرس بهش نده.چیزی که بهش لطمه میزنه استرسه.پسر من ۳ سال و دماهشه.هشت ماهه از پوشک گرفتمش اما بدون پوشک پی پی نمیکنه.همیشه میره چک میکنه تو خونه پوشک داشته باشیم.منم بهش سخت نمیگیرم بالاخره یاد میگیره
راستش من یه با.ر دعوای شد ید باهاش کردم،که خسته شدم بدم میاددددد، تاکی بشورم این شلوارها تو،بعداز زخ ...
من تا سه ماه اول هیچی بهش نمیگفتم ولی الان عصبانی میشم داد میزنم ولی باز کار خودشو میکنه شبا اصلا تو خواب جیش نمیکنه ولی روزا به خاطر پی پی دیوونم میکنه