2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم خیلی دوستم داره چون آویزونش نیستم میاد خونه آرامش داره هیچ وقت مشکلات و بحث هامون و قهرهامون رو به خانواده ها نگفتم و همیشه جلوی خانوادم و خانوادش بهش احترام میزارم و مادر خیلی خوبی برای بچه هاش هستم و خیلی به خودم میرسم و خودمو دوست دارم و این انرژی رو هم به اون انتقال میکنم که بعد دوازده سال هنوز عاشقمه و این عشق هرروز داره بیشتر میشه بینمون من هم عاشقشم و دیوووونه وار دوسش دارم

اولین چیز اینه که خودتو دوست داشته باشی،اگه نداری تلاش کن اول خودت رو به جایی برسونی که دوستش داری حالا از هر نظر میخواد ظاهری باشه یا باطنی،بعد مطمئن باش شوهرت هم همین حسو پیدا میکنه،این نظر منه

با وابسته نبودن و در عین حال وابسته بودن طوریکه فقط حس کنه تکیه گاهه که بچه ها گفتن هم موافقم،اینکه بفهمه بدون اون هم میتونی از پس خودت بربیای و کاراتو انجام بدی ولی تکیه گاه نهایی خودشه

منم ادعایی ندارم البته ولی خب دیدم تو اطرافیان و زندگی خودم که این مسائل تاثیرش خیلی زیاده