2777
2789

من تو هفته سي و هشتم هستم انقباضات زيادي دارم درد داره و خيلي اذيتم ميكنه ......

يعني زايمانم نزديكه ؟! 

ميتونم زعفران بخورم مشكلي كه نداره ؟ 

كمرم درد داره نميتونم  پياده روي كنم لگنم خيلي درد ميگيره ......

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زعفرون نخور  الان باید زنگ بزنی ب دکترت

چرا زنگ بزنم اين علائم يعني چي ؟ 

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
دردات چطوریه .میگره و ول میکنه؟هر چند دقیقس؟

نه دردام روزي يكي دوباره موقع راه رفتن درد زايمان نيست ...

علایم زایمانه دیگه

معمولا دکترا ماه اخر شمارشون میدن میگن هرچی شد بزنگ 

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل

زعفرون نخور گلم البته مطمین نیستم ولی شاید باعث بشه نی نی زردی بگیره خدانکرده چیزی نمونده اینجورکه میگی کمردرد داری ونمیتونی راه بری سعی کن توی خونه به کمک شوهرت پنگوئنی راه بری روی صندلی برعکس بشینی البته اگه زایمانت طبیعه.

به دکترت زنگ بزن بهش علایمتو بگو لازم بود برو بیمارستان.انشالله زایمان راحتی داشته باشی💖

😍من میتونم یه زن موفق باشم 😍
زعفرون نخور گلم البته مطمین نیستم ولی شاید باعث بشه نی نی زردی بگیره خدانکرده چیزی نمونده اینجورکه م ...

باشه ولي فك كنم درد زايمان نيست فقط موقع راه رفتن ميگيره كمرمو ميشينم دوباره خوب ميشه ....

انتقباضاتم زياده ولي .....

مرسي🌸