2777
2789
عنوان

نوزاد داری و بچه داری .

3510 بازدید | 75 پست

خانما کمکم کنید . من نوزادم یکماهه هست . کسایی ک نوزاد دارن چطوری با کم خوابی کنار اومدن . یا مثلا کارای خونه و پخت و پز رو چکار کردن . خیلی برام سخته شبها نینیم دائم بلند میشه . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا پنج ماهگیش واسه نظافت کارگر میاوردم غذامو وقتی شوهرم خونه بود درست میکردم میزاشتم تو یخچال واسه فردا ظهر اگه نوزاده حالاحالاها به خواب راحت فکر نکن من اینقد حالم بد میشد از بی نوابی میگفام الان غش میکنم

عزييييييييزم با خواب راحت خداحافظي كن راهي نيست!! يه ننو بخر بزار توش يه خورده راحت ميشي

😭😭😭😭وای خیلییییی سخته کم خوابی . سردرد میگیرررم من . خدایا کمکم کن

تا یک ماه و نیم مامانم آشپزی میکرد ولی دخترم رو خودم نگه می‌داشتم و همه کارهاش رو خودم میکردم بعد یک ماه و نیم خوابش بهتر شد، آشپزی هم خودم میکردم. چون میزان شیری که میخورد بیشتر و با فاصله بیشتر شد. تا دو ماه و نیم دیگه شبا فقط دو بار بیدار می‌شد سه ماه به بعد هم شد یک بار در شب...ناراحت نباش، اولش واقعا سخته ولی کم کم بهتر میشه، شما هم کم کم عادت میکنی

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊