2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون......

| مشاهده متن کامل بحث + 1978 بازدید | 134 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر من باردارم اونم 8 ماهه شوهرم چن روز پیش لقدری کتکم زد خون ریزی گرفتم حتی دکترم نرفتم صورتمو چن ...

منم باردار بودم خیلی عصبی بودم همش باهام دعواش میشد یبار زد بهم لگد بچم تکون نخورد سه ماهم بود دوییدم رفتم سونوگرافی اونقد استرس گرفتم ک نگو خیلی بده تو بارداری بزنت😞

من الان مست و ولم توام نذار دیگه دست رو دلم
تاپیک قبلیموبخون حالم بد بود اومددنبالم مثلاحالموخوب کنه رفتیم بیرون دعوامون شد زدمنو

وقتي عقد هستين كوچكترين بددهني و دست دراز شدن رو حتماً با خانوادتون در ميون بزارين هيچوقت با معذرت خواهي طرف خام نشين

تو دوران عقد چشاتونو به اين رفتارا نبندين 

حتماً دست درازي رو به پدر ومادرتون بگين حتماً

منم باردار بودم خیلی عصبی بودم همش باهام دعواش میشد یبار زد بهم لگد بچم تکون نخورد سه ماهم بود دویید ...

اره ولی من باره اولم بود تو پنج سال زندگیمون که زد وقتی دید من هیچی نمیگم خودش پشیمون شد به غلت کردن افتاد بخاطر بچه هامم که شده زندگیمو داغون نمیکنم

نوشتم نامه ای با برگ گندم فراموشم نکن با حرف مردم
تو عقد شما رو بزنه تکلیف بعدت که دیگه مشخصه خواهر حتما این موضوع رو جدی بگیر

راست میگه اگر توعقد بزنه بعد آش ولاشت میکنه مورد دارم دور وبرم توعقد ی لگد زد ب خانمش الان بعد بیست سال موهاشو میپیچونه دور دستش پرتش میکنه لعنت شده😠

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
جدیدا خونریزی کردی 😞 چرا نرفتی دکتر خطرناک

با شوهرم لج کردم گفتم نمیرم تا بچت بمیره بعدش که اون رفت سرکار منم یواشکی رفتم دکتر خداروشکر نینی هیچش نشده بود

نوشتم نامه ای با برگ گندم فراموشم نکن با حرف مردم