2777
2789
عنوان

پروتز گونه

1966 بازدید | 11 پست

بچه ها کسی هست خودش یا اشناهاشون پروتز گونه کرده باشه تو رو خدا راهنماییم کنید

دکتر خوب معرفی کنید

بچه ها من تناسب اندامم خیلی خوبه فقط صوررتم لاغر و استخونیه و اصلا هرکارمیکنم چاق نمیشم برا همین تنها عیب ظاهرم لاغری صورتم هس .

یکماه پیش رفتم اصفهان پیش دکترحقیقت واسه مشاوره برا پروتز گف 2ت پروتز هس و هزینه بیمارستان و دستمزدش7ت  و برا من این مبلغ زیاد بود با هزینه رفتنم و عکسو..10ت میشد از ی طرف هرچی تو اینترنت سرچ کردم صورتهای مصنوعی بودن که من متنفرم از  اینکه چهره م مصنوعی باشه برا همین خیلی دو دلم 

حالا از شما میخوام هم اگه کسی پروتز کرده بگه که راضیه یا نه و هزینش

و دکتر خوب معرفی کنه

ممنون

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ﺧﺎﻟﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﺮﺍﺑﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ!.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از آشناهامون گونه گذاشت نمیدونم پروتز بود یا تزریق چربی  ولی خیلی طبیعی و شیک بود...خیلی ه ...

نمیشه ازشون سوال کنید واقعا گیج کنندهس بعضیا میگن چربی بعضیا میگن پروتز

دوست من پیش دکتر کمال درخشانی انجام داد.  خیلی طبیعی بودش..من کلا با گونه گذاشتن مخالفم اما این محشر بود کارش.دوستم خوشگل شد ولی کسی نمی فهمید...تازه خودش بهم گفت وگرنه منم نفهمیدم

مربی بدنسازی✌️💪 اینستای من samira._jl... ارائه برنامه تمرین و تغذیه
دوست من پیش دکتر کمال درخشانی انجام داد.  خیلی طبیعی بودش..من کلا با گونه گذاشتن مخالفم اما این ...

ببخشید میشه آدرس و تلفن این دکتر رو لطف کنید؟تهران هست؟

عزیزم پروتز گونه انجام داده یا تزریق چربی یا ژل چون پروتز فرق داره

فکر میکنم ژل زد..دقیق نمیدونم و الانم باهاش در ارتباط نیستم...ولی کلا به عنوان یه دکتر من خیلی قبولش دارم

مربی بدنسازی✌️💪 اینستای من samira._jl... ارائه برنامه تمرین و تغذیه

منم اصلا گونه ندارم خیلیا بهم میگن گونه بذارم چهرم قشنگ ، من خیلی دنبالش رفتم همین تاپیک های نی نی سایت دکتر معتبر خیلیا تعریفش شنیدم وقت گرفتم برم مشاوره ایشالا عمل کردم میام تجربیاتم بهتون میگم