2777
2789
عنوان

کمکم کنین قوی باشم.😔

97 بازدید | 6 پست

دوروزه با شوهرم قهرم.کارش از خونه دوره. دو هفته سرکاره و یک هفته خونه هست. دخترمون ۳ ماهشه. افسردگی بعد از زایمان گرفتم.بعضی روزا حالم خیلی خراب میشه.تا میام با شوهرم حرف بزنم درمورد ناراحتیام اون از من ناراحت میشه.تنهایی بچه بزرگ کردن خیلی سخته. درمونده شدم.راهکار بدین قوی بشم.

ویتامین هاتو میخوری؟ خانوما بعد زایمان به ویتامین و اهن زیادی احتیاج دارن

کامل‌نخوردمشون. انقد درگیر بچم بودم که یک در میون میخوردم. ولی فکرنکنم ویتامین حال روحی آدمو خوب کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کامل‌نخوردمشون. انقد درگیر بچم بودم که یک در میون میخوردم. ولی فکرنکنم ویتامین حال روحی آدمو خوب کنه

از الان ادامه بده به خوردن. حال روحی به ضعف جسمی خیلی ربط داره. سعی کن خیلی به خودت برسی. درسته بچه نمیذاره ولی تو همون وقت کم هم خودت رو اولویت قرار بده نه خونه رو.

از الان ادامه بده به خوردن. حال روحی به ضعف جسمی خیلی ربط داره. سعی کن خیلی به خودت برسی. درسته بچه ...

برعکس خونه تو اولویت هس برام.نمیتونم نامرتب ببینم خونه رو.چیکارکنم شوهرم‌ فکر نکنه من ضعیفم.این بیشتر از هرچیزی عذابم میده

برعکس خونه تو اولویت هس برام.نمیتونم نامرتب ببینم خونه رو.چیکارکنم شوهرم‌ فکر نکنه من ضعیفم.این بیشت ...

اگر میخوای شوهرت فکر نکنه ضعیفی باید جلوش قوی باشی. یه مدت ادا قوی هارو دربیاری کم کم واقعا قوی میشی.

غر نزنی. گریه نکنی. به خودت هم برسی این اصلشه.

میدونم خونه هم مهمه ولی تو مهمتری.

بله خوب میکنه. کمبود ویتامین آهن زینک همه ی اینا باعث افسردگی میشه. مخصوصا ویتامین دی و سی