2777
2789

سونو ان تی بین ۱۱ تا ۱۳ هفتگی میرن همراه با یه آز خون که احتمال ابتلا به سه تا تریزومی شایع رو بررسی می کنن

سونو آنومالی ۱۸ تا ۲۰ هفته اندامهای جنین  و اندامهای داخلی رو بررسی می کنه

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان تی در هفته 11 تا 13 سونوگرافی بعد سونو باید ببری آزمایشگاه آزمایش خون هست ناشتایی نمیخواد برای مشکلات ژنتیکیه سندودان هستش  

انومالی 16 هفته آزمایش خون ناشتایی نمیخواد هفته 18 تا 22 سونوگرافی برای تعییت جنسیت ولی رشد اعضای داخلی و خارجی بدن جنین 

خودشناسی DNA plus
یه آزمایش هم هست تو ۱۶ هفتگی که غربالگری دوم هست و در ادامه غربالگری اول هست

میگم کدوم مهمتره ؟ ان تی با انومالی؟؟ اگه یکی بخواد انتخاب کته یکیشو حای بهتر که گرونتره بره، کدومشو بره اون گرونه؟ 

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست 
میگم کدوم مهمتره ؟ ان تی با انومالی؟؟ اگه یکی بخواد انتخاب کته یکیشو حای بهتر که گرونتره بره، کدومشو ...

جفتش به نظرم مهمه. چون هر کدام یه چیز جداگانه رو میخوان بررسی کنن. به نظر من جفتش یک جا انجام داده بشه بهتره. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.