2777
2789

خواهشا کمکم کنیدامکان داره تخمکگذاری بشه ولی پریود نشیم دوروزگذشته ازموعدم چهارروزمونده به پریودیم بی بی چک زدم منفی بود دیگه ترسیدم نزدم..دوسال هم منتظرم دوماه پیش هم لاپارا کردم ماه پیش هم سیکلم بیست وچارروزه بود من قبل ازلاپارا فقط باامپول پریودمیشدم الان هم سی ودوروزه ک پریودنشدم توسونو هم گفت نه کیست داری نه تنبلی گفت بعدازعمل خوب شدی...الان نمیدونم حامله ام یانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم همش استرس دارم میگم بنظرشما کسی ک فولی خوب داره اگه باردارنباشه مگه پریودنمیشه سروقت؟

نه ممکنه بخاطر امپول چند روز جابه جا بشه. یا بخاطر استرس.

انشالله که بارداری.

زود بی بی زده بودی. 

😍😍😍😍😍
منم این ماه روز ۱۳ پریودی فولیکول ۲۴ و ۲۲ و ۲۲ و ۱۹ داشتم روز یکم و دوم هم امپول هاش سی جی دوز ۵۰۰۰ ...

خدا کنه دوتامون باردارباشیم وهمه منتظران ..کی بایدپریودبشی؟