2777
2789
عنوان

اونايي که تو زندگي هدف دارند بياند

5767 بازدید | 24 پست

من چند روزه دچار افسردگي شدم و فکر ميکنم هدف ندارم و روزها رو به روزمرگي سپري ميکنم هدف چه طوريه ديگه اخه با دو تا بچه چه کار ميشه کرد

من هدف دارم ولی بچه ندارم.

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دوتا بچه واقعا سخته اما نشدنی نیست واسه خودت هدف بزار روزانه ورزش کنی زبان انگلیسی گوش بدی خیلی کلاسهای مجازی هست که میتونی تو خونه یادبگیری 

تا خدا با من است زمانه با من است .

من بچه دارم 

کلی ام کار وبرنامه دارم برای آینده

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

من دوتا ندارم یه بچه دارم 

تئوری موسیقی میخونم 

دارم سعی میکنم زبان یاد بگیرم 

بافتنی میبافم پسرم یه کم بزرگتر شه میرم کلاسای خیاطی و بازسازی وسایل قدیمی 

بعدشم میخوام دو سه تا دوره گریم عروس ببینم بیام کار کنم البته خودم ۶ سال آرایشگر بودم 

سال بعد ۴۰ سالم میشه پر از هیجانم تا به همه نشون بدم بهار زندگی یعنی چی 😍

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

ببین گلم تو میکی دو تا بچه داری خوب این یعنی دوست داری بچه هات اینده خوب داشه باشن و خوشبخت بشن  پس هدفت این باشه خوشبخت باشن براشون پس انداز داشته باشی  ...اینجور به خودت تلقین نکنید

زندگیتو محدود به همسر و بچه نکن ما اول یک انسان مستقل هستیم 

حتی شده روزی یک ساعت برای خودت وقت بذار  خیلی حالتو بهتر میکنه کم کم بچه ها بزرگ میشن و وقتت آزاد تر میشه تا اون موقع با چیزای ریز و الکی هم که شده خودتو از خودت نا امید نکن 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

حتما که نباید هدف های طولانی مدت درست کرد.

خیلی از مادرا بودن که کنار مادر بودنشون،زندگی کردن.

حتما قرار نیست کارهای سخت سخت انجام داد.

شما یه لیست تهیه کن از چیزهایی که دوست داشتی،دوست داری .... مهم نیست که میتونید بهش برسید یا نه..مهم نیست که امکانات رو دارید یا نه...فقط بیارید روی کاغذ ...اونایی که شرایط بهتری دارن رو براش برنامه ریزی کنید...برای بچه هاتون برنامه داشته باشید..برای استعداد هاشون...برای خواسته هاشون...زندگیم سخت نگیرید...نصف بیشتر افسردگی ها برای این سخت گرفتنای بیش از حده..برای اینکه میخوایم به هرچی که نداریم برسیم...برای اینکه توقع داریم همیشه حالمون خوب باشه..برای اینکه هزار تا اما و اگر میاد تو ذهنمون و ته هر چیزی میگیم خب که چی ؟ 

در صورتی که دل شاد و روحیه خوبه که ادمو سرزنده نگه میداره...دل شاد و روحیه خوبم فقط به خودتون یستگی داره و روزمرگی هاتون...و هدف هایی که دارید..پس اول هدف گذاری کنید..میبینید که انگیزه بوجود میاد..براشون تلاش کنید و تفریییییح رو فراموش نکنید.هر تفریحی که با روحیتون متناسبه...!! 

و اینم بدونید قرار نیست تمام زندگیتون رو وقف بچه هاتون کنید که بگید دیگه وقتی برای خودم نیست...یه بچه قبل هرچیزی نیازمنده یک مادره شاد و با حوصله...با انگیزس !

بنطرم یه هنر کسب کن حالا تو مجازی کلاس بیرونی روزی ربع ساعتم پاش بزاری بازم خوبه.چون یهو به خودت میای ده سال گدشته کار خاصی نکردی درسته بچه بزرگ کردنم خودش یه هدفه ولی خب بیشتر یه جنبه مشترک از زندگی همه ادماست.