2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مغز گردو رو بزار توی خرمایی که هستش و دراوردی و ببندش .مرتب بچینشون توی ظرف .بعد آرد و بو بده تا قهوه ایه کم رنگ بشه فقط نسوزه بعد روغن بریز تا یه مقدار شل بشه و دوباره کمی تفت بده تا بوی خامیه روغن بره به این مایعی که درست کردی بریز روی خرماها که همه جاشو بگیره روشم پودر دارچین بپاش .بدون گردو هم میشه

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ

آرد رو سرخ کن تا رنگش طلایی بشه بعد روغن رو بهش اضافه کن دارچین و زنجبیل و هل اضافه کن

خرماهارو بعد از اینکه هسته هاشو در آووردی چرخ کن یا خوب ورز بده تا یکدست بشه 

درحالی که داری ورز میدی  کره آب شده و کنجد و نصف گردو  رو به خرما اضافه کن و باز ورز بده 

نصف دیگه گردو خرد شده رو به آرد و روغنت اضافه کن

حالا یه ظرف لبه دار انتخاب کن یه لایه از خرمات رو پهن کن داخلش بعد یه لایه آرد و روغنت  بعد دوباره یه لایه خرما و باز یه لایه آرد و روغن

بذارش توی یخچال دو ساعت بمونه بعد لوزی برش بده بچین تو ظرف مورد نظرت 

این نوع رنگینک واقعا خوشمزه میشه عزیزم

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.
همینجوری درست میشه ک ارد میریزن؟

وقتی خدمت رو  ورز میدی کم کم ار ده اضافه میکنی مدام ورز میدی تا به خوردش بره کنجد هم اضافه میکنی بعد دایره میکنی نصفش رو داخل ارده فرو میکنی میچینی توی ظرف

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.
وقتی خدمت رو  ورز میدی کم کم ار ده اضافه میکنی مدام ورز میدی تا به خوردش بره کنجد هم اضافه میکن ...

خدمت:خرما😊