2777
2789
عنوان

سنگ کیسه صفرا

415 بازدید | 17 پست

خواهشا بگین چجوریه خطرناکه یا نه؟راههای درمانش چیه

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
بری دکتر بهت میگه.. بستگی داره سنگات چقدر باشن  اذیتت کنن یان پرهیز غذایی کن چربی نخور

ممنون عزیزم واسه آبجیمه

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنگ کیسه صفرا اگر دردش بگیره دیگه تنها راه حلش عمل هست.درداش خیلی وحشتناکه.من پارسال همین موقع عمل کردم ارثی هم هست.تشخیص فقط با سونو معلوم میشه برید پیش جراح وقت عمل بگیرید تو این مدت هم عدای چرب سرخ کردنی تخم مرع نخورید بعد عدا هم یه قاشق سرکه سیب بخورید.عملشم راحته لابراسکوپی میکنن یعنی شکم پاره نمیشه فقط سه تا سوراخ.بعصی بینارستان ها یه شب نگه میدارن بیمارستا ن خصوصیا بعصیاشون صبح عمل کنی عصر مرخص میکنن.سنگ هم برداشته نمیشه کل کیسه صفرا برداشته میشه.

عزيزم من ١سال و خورده ايه عمل كردم  اگر درد دارى بابد عمل كنى  اگر ندارى كه هيچى

عزیزم دردش کدوم قسمته وعلایمش چیه؟ 

ممنون

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
عزیزم دردش کدوم قسمته وعلایمش چیه؟  ممنون

والا انقدررررررر دردش زياده كه كل شكمت درد ميگيره 

من اول كه دردم كرفت رفتم بيمارستان اورژانس تا قبل اينكه بگه سنو كنمم به هرقسمت شكمم دست ميزد از درد جيغ ميزدم 

انقدرررر بالا اوردم و گريه كردممم از درد ديگه جون نداشتم تكون بخورم 

٣روز تمام اون درد افتضااااح رو كشيدم تا بيمارستان دكترا بيان كه عمل كنم 

روز اخرم ساعت ٣ صبح دردم گرفت كه اورژانسى رفتم بيمارستان بهم مخدر تزريق كردن كه دردم اروم بشه تااااا فرداش عمل كنن

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
والا انقدررررررر دردش زياده كه كل شكمت درد ميگيره  من اول كه دردم كرفت رفتم بيمارستان اورژانس ...

وااای چه سخت😦

درد یکدفعه شروع شد یا اینکه قبلا هم درد داشت ومیدونستید ؟

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
سنگ کیسه صفرا اگر دردش بگیره دیگه تنها راه حلش عمل هست.درداش خیلی وحشتناکه.من پارسال همین موقع عمل ک ...

واى خييييلى بده درداش خييييلى 

هنوز يادم ميوفته اشكم در مياد 

چقدر از درد زجه ميزدم تو اورژانس بيمارستان

بعد عملمم ٦ روز بسترى بودم

وااای چه سخت😦 درد یکدفعه شروع شد یا اینکه قبلا هم درد داشت ومیدونستید ؟

يه دفعه 

خوووووب خوب بودم هيچيم نبود حتى از قبل هيچ علائمى نداشتم 

رفتم دانشگاه صبحش و كلاس و اينا عصر حدود ساعت ٧-٨ يكم درد گرفت چون سابقه معده درد دارم گفتم شايد معدم باشه قرص خوردم دراز كشيدم هى شديد تر شد هى شديد شد 

ديگه ساعت ٩ شب تو خونه جييييغ ميزدم از درد

يه دفعه  خوووووب خوب بودم هيچيم نبود حتى از قبل هيچ علائمى نداشتم  رفتم دانشگاه صبحش و ك ...

وافعا تصورشم وحشتناکه 

انشالا همیشه سالم باشی گلم❤️

ممنونم از همه ی دوستانم..ان شاالله که همیشه سالم و سلامت باشین