2777
2789
عنوان

باردارا نيان به هيچ وجه

906 بازدید | 48 پست

چندروز پيش رفته بودم بخيه هامو بكشم چون بچم ناهنجاري داشت تو ٢٠هفته سزارين كردم دكترم گفت ادم يه چيزايي ميبينه كه بايد خداروشكر كنه در مقابل اتفاقي كه واسه خودش ميفته اخه دكترم اشناست گفتم چي شده گفت يه دختره حامله بوده ماه اخر يهو حالش بد ميشه ميبرنش بيمارستان خلاصه بچرو بدنيا ميارن ميفهمن يه بچه يه سمي از خودش توليد ميكنه كه كلا بدن مادرو منفجر ميكنه به مرور همه ي رگارو پاره ميكنه ميگفت اين يه سندروميه كه ما تو كتاباي پزشكي درموردش خونده بوديم اصلا فكر نميكرديم كه همچين اتفاقي بيفته انقدر كه نادره دختررو بر بودن پيوند كبد همه جاش تركيده بود حالا يه دونه بچه ي پدرو مادرش بود ميگفت مادر دختره هواست انقدر حالش بده امشب شوهرم اومد گفت دختره مرد واي قلبم درد گرفت خدا سر هيچكس نياره😭😭😭😔😔😔

منم تو بارداري ديابت فشار خون تروييد ودفع پروتيين گرفتم دكترم ميگفت بدنت به جنين حساسيت داره 

من همسر يك مدافع وطن هستم ❤️همسر يك مرزبان فداكار.       من ميرم براي لاغري ✌️💪وزن فعلي٧٥هدف ٥٧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهره از کجا فهمید

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲

سندرم انفجار مادر

الکی گفتم مثلا خیلی با سوادم

وقتی دماغت میاد پایین دیگه نکشش بالا، آخه اگه اون بالا جا بود که نمی اومد پایین...                                         کاربری عی نه چندان قدیمی ام.عضویت:😨۱۳۵۷/۱۱/۲۲
سندرم انفجار مادر الکی گفتم مثلا خیلی با سوادم

😄😄

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖