2777
2789

ممکنه کاذب باشه وباردارباشم؟؟

کسی هست که بی بیش بعد تاخیر منفی بزنه اما بعدش بفهمه بارداره؟؟

خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی مواظب تو راهیم باش😊🙏

۱۰ روز صبر کن

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

بعید میدونم باردار باشی

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😢😢😢

تجربه ب من ثابت کرده ک این بی بی چک های مزخرف اگه منفی شن خبری از نی نی نیست من خنگ بازم میرم آز میدم دلمو خوش میکنم ک شاید بی بی اشتباه بوده ولی باز منفی میشه و کلی گریه و زاری میکنم😢😢😢توام زیاد غصه نخور عزیزم بزار یه هفته بشه دوباره بی بی بزن خدا رو چ دیدی شاید مامان شدی

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
تجربه ب من ثابت کرده ک این بی بی چک های مزخرف اگه منفی شن خبری از نی نی نیست من خنگ بازم میرم آز مید ...

شما چند وقت اقدامی؟؟؟

زمان مشخص میکنه چند روز دیگه صبر کنی مامان شده باشی مشخص میشه  انشالا به خواستت برسی .

ممنون از انرژی مثبت لطفا برا من وبقیه منتظرا دعا کنید

شما چند وقت اقدامی؟؟؟

بعد بارداری اولی ک پوچ شد هفت ماه اقدامم و خبری نیست تو چند وقته اقدامی؟

پوچ یعنی چی؟؟؟؟؟یک ماهه عزیزم

پس تازه اول کاری عزیزم پوچ اسمش رو خودشه یعنی دیگه رشد نمیکنه و میپوسه😢من تازه یک هفته از بارداریم خبر دار شدم ک اونم فهمیدم پوچه 

پس تازه اول کاری عزیزم پوچ اسمش رو خودشه یعنی دیگه رشد نمیکنه و میپوسه😢من تازه یک هفته از بارداریم ...

آخی میدونم که خیلی سخته😞ان شاءالله که به زودی دوباره باردارشی وبه سلامت دنیا بیاریش