2777
2789
عنوان

بی بی چک مشکوک

28900 بازدید | 61 پست

من دوره هام 28 تا 35 هس نامرتبم هستم امروز روز 34 بود بی بی چک گذاشتم یادم رفت نگاه کنم بعد نیم ساعت رفتم ببینم این طوری بود انگار هاله داره مثبته ینی؟ 

خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱

تا ۱۰ دقیقه معتبره

دو سه روز دیگه پری نشدی یکی دیگه بزار

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دوتا از دوستام بعد ۴ ۵ ساعت مثبت شده بود رفتن آزمایش دادن ک اونم مثبت بود

والا روی بیبی چک نوشته بعد ۱۵ دیقه معتبر نیس ولی خب اینا بعد ۵ ساعت هاله انداخته بود

توهم احتمالا بارداری فردا صبح ناشتا دوباره یه بیبی چک بزن اگر دیدی هاله داشت برو آز بده

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
عزیزم من دوتا از دوستام بعد ۴ ۵ ساعت مثبت شده بود رفتن آزمایش دادن ک اونم مثبت بود والا روی بیبی چک ...

بهتر نیس چهار پنج روز دیگه برم؟ اخه دوره هام فرق داره هرماه بیشتریش ماه پیش بود ک 36 روز بود

خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱