2777
2789

دوستای گلم من پسرم بخاطر عفونت و مریض شدنش کلی وزن کم کرد 😞  لپاش صااااف شد و دیگه هیچی نمیخورد جوری که کمر شلوارهاش بهش گشاد شد

😊اما با مطالعه و تست کردن و کمک دوستای اینجا پسرم بازم سرحال شد و لپاهاشم برگشته😁😘جدا از تپل شدن کلی قوی و با بنیه س 

اول عصاره ماهیچه 

یه تیکه ماهیچه رو داخل یه شیشه بزارید بدون اب بعد شیشه رو دربسته بزارید تو یه قابلمه پر اب شیشه مربا یا سس من استفاده میکنم بعداز سه ساعت یه استکان اب میندازه اوتو بدید نی نی نوش جون کنه 

من بعدا براش یکم برنج و پیاز و کدو یا بروکلی م میزاشتم کنارش بعدا میکس میکردم خیلی خوب میخورد 

بعد جوانه حبوبات من گندم و ماش و عدس رو هر کدوم یه ته استکان میزاشتم جوانه میزد میزاشتم فریزر 

یا خشک میکردم پودر میکردم اماده اصلا نخرید ون ممکنه کپک زده باشه بعد خرد کرده باشن و....

بعدش حلیم خونگی با ماهیچه یا اب قلم 😋 

من اینارو یکماه دادم بهش ماشالله کلی جون گرفته و تپل شده 😍

راستی من کته هم به روش همون عصاره گوشت درست میکنم اصلا ویتامیناش ازبین نمیره و طعمش هم بهتره 

امیدوارم مفید بوده باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.هر روز میتونیم بهش اب ماهیچه بدیم؟؟بچم ده ماه و نیمشه

اره عزیزم عصاره ش رو شاید یکماهی یه روز در میان یا دوروز یه بار بهش دادم اب ماهیچه م شده هر روز دادم مشکلی نداره 😊فقط هر بار با چیز متفاوت ترکیب کن

یه بار برکلی و برنج و هویج و...

یه بار برنج و الو و کدو

هرچی که دوست داره

اره عزیزم عصاره ش رو شاید یکماهی یه روز در میان یا دوروز یه بار بهش دادم اب ماهیچه م شده هر روز دادم ...

ممنونم عزیزم .من تاحالا ب نینیم جوانه حبوبات ندادم.نمیدونم چطوربایددرست کنم .و تا چ حدجوانه بزنه؟میشه اکه حوصله دارین یکم برام توضیح بدین؟؟

تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝
سلام عزیزم.هر روز میتونیم بهش اب ماهیچه بدیم؟؟بچم ده ماه و نیمشه

اره 

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
ممنونم عزیزم .من تاحالا ب نینیم جوانه حبوبات ندادم.نمیدونم چطوربایددرست کنم .و تا چ حدجوانه بزنه؟میش ...

چشم عزیزم 

ببین من یه سری ظرفای کوچیک دارم مثل نعلبکی یا جای سالاد و...برا اینکار کم درست میکنم میگم نکنه کپک بزنه 

گندم ...عدس و ماش گندمش باید با پوست باشه 

از هرکدوم شب  یه ته استکان بزار تو استکان یا هرچیزی اب بریز روش بزار تا صبح بعد ابشو بریز حبوبات رو داخل ظرف پهن کن و یه دستمال نمدار بنداز روش و هر وقت خاست خشک بشه با ابپاش نمدارش کن اما خیسسسس نکنی کپک بزنه بعد جوانه که زد سه روز بعد میتونی فریزر کنی و بعدا بریزی تو سوپ هاش فقط یادت باشه همزمان با گندم یا برنج یا ....نپزی چون خام میمونه 

گوشت بقلمونم عالیه و خیلی بهتراز مرغه 

منکه پسرم خیلی لاغر شده بود زحمت داشت اما نتیجه م داد 

نوش جون کوچولوت😍

چشم عزیزم  ببین من یه سری ظرفای کوچیک دارم مثل نعلبکی یا جای سالاد و...برا اینکار کم درست میکن ...

ممنونم عزیزدلم.خدا پسرنازتونو زیرسایه پدرومادر مهربونش حفظ کنه😍😍😍😗😗

تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝
اره عزیزم عصاره ش رو شاید یکماهی یه روز در میان یا دوروز یه بار بهش دادم اب ماهیچه م شده هر روز دادم ...

سلام آلاله جون خوبی عزیزم نویان جون خوبه توپولی و بزرگ شده؟یه سوال داشتم شما که تجربه پودر کردن جوانه ها رو داری من برای پسرم گندم و عدس رو جدا خیس کردم ۲۴ ساعت بعد داخل آبکش ریختم آبش که رفت  روش دستمال نم انداختم و زیرش هم یه ظرف گذاشتم آب اضافه اش خارج بشه هر چند ساعت آبفشان زدم که نم بشه و هر روز هم آبکشی کردم که کپک نزنه یکم که ریشه داد شستم و گذاشتم خشک بشه سه روز تو هوای آزاد و دو روز تو خونه موند کامل خشک شد آسیاب کردم و بعد الک   اما  از همون اولش عدس ها بوی بد میداد حتی پودرش هم یه بوی بدی میده از مامانم پرسیدم میگه کلا عدس بو میده  گندم ها اصلا بوی بد نمیدن اما عدس 😷حالا نمیدونم من بلد نبودم و نتونستم یا کلا همینجوره

الان میخوام تو سوپش گاهی ۱قاشق چایخوری پودر جوانه گندم و گاهی عدس بریزم فقط دو دلم نکنه خراب باشه و ضرر کنه هر چند من میپزمش که میکروبی چیزی نداشته باشه تو یه سایت خوندم که تو خونه درست نکنید چون نمیتونید خوب بشورید و کود و آفت کش های شیمیایی بهش میمونه و امکان کپک زدنش هم خیلیه و از شرکتهای معتبر که با دستگاه و مواد مخصوص این کار و میکنند بخرید😥الان موندم سر دو راهی

الان میخوام تو سوپش گاهی ۱قاشق چایخوری پودر جوانه گندم و گاهی عدس بریزم فقط دو دلم نکنه خراب باشه و ...

سلام خوشگلم بعدا حسابی احوال پرسی میکنم نویان نمیزاره 😡 همشون بو میدن باران جان اصلا نگران نباش خراب بشه کپک میزنه بعد بو میده 

بو گندیده شدن مشخصه اونجور بویی میده ?

سلام خوشگلم بعدا حسابی احوال پرسی میکنم نویان نمیزاره 😡 همشون بو میدن باران جان اصلا نگران نباش خرا ...

نه عزیزم فقط جوانه عدس بوی بدی میده  بوی گندیدگی یا ترشیدگی نیست اما یه بوی خیلی بد حتی خشک شدنی هم بوش خونه رو برداشته بود میخواستم بریزم دور مامانم نزاشت گفت میپزی ضرر نداره گفتم شاید من خوب بلد نبودم  لزج هم اصلا نبودن کپک هم نداشت اما کلا بوی گند میداد فقط عدس گندم نه    گفتم نکنه ضرر کنه عوض اینکه خوب باشه مضر باشه نویان جون و ببوسش

سلام الاجان. این که گفتی  کته هم به روش همون عصاره گوشت درست میکنم اصلا ویتامیناش ازبین نمیر ...

سلام عزیزم😊

مثلا کته ساده بخام بزارم برنج رو با اب میریزم تو شیشه میندازم تو قابلمه اب میجوشه اماده میشه 😋من با برنج نیم دانه ایرانی میزارم 

یا گاهی بجای اب .اب مرغ یا اب گوشت میریزم تو برنج 

شیر برنجم همینجور میزارم عالی میشه😉