2777
2789
عنوان

دلم به حال شوهرم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 24916 بازدید | 278 پست

بچا تنفر خیلیی بده من پسرخالم دوستم داره ولی من به حدی ازش متنفرم که حاضر نیستم یه کلمه باهاش حرف بزنم خدا نکنه ادم از کسی بدش بیاد به نظرم استارتر باید جدا بشی تحت هر شرایطی شده چون هردوتون نابود میشید....

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
خانما این تاپیک قدیمیه، شوهرشون فوت کرد

واقعا؟ نکنه اینم کشتن😆

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم  اگه براش مهم بود ک نمیومد از مرگ برادرش سو استفاده کنه و یه دختر نامزد دارو وادار به ازد ...

عه چطو شما پسر مردمو بکنید زیر خاک بعدم‌پرو پرو برا خودتون زندگی کنید .خوب کاری کردن ک بجاش خون بست کردن جوون اونا زیر خاک .مردم‌چ پرررررو شدن

فراموشی کیمیاست

به تاریخ تاپیک نگااه کنید بعد تاپیکای اخرشم هس

اره رفتم دیدم تصادف کرده مرده🤔🤔🤔

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

(من از لحاظ قیافه و وضع مالی خیلی ازش سرترم)

یعنی آدم دو روز میره اینستا و نی نی سایت سردرد میگیره بسکه ملتی با معیارهای زیر شکمی هستیم

قیافه زن رو با مرد مقایسه میکنن میگن سرتر ..خدایا مگه قیافتون دست خودتون بوده...این ملت سفید پوست کامل و موهای طلایی و هیکل درست داشتن دهن همه رو سرویس میکردن که ما همه جوره برتریم حالا هیچکدومم ندارید ولی......................