2777
2789

سلام خواهرهای گلم لطفا اگه تجربه ای دارین ازم دریغ نکنین من برای اولین بار ۲۰ روزه قاعدگیم قط نشده ودکار گفت هرموقع پاک شدی بیا برای عمل که احتمالا پنجشنبه برم من پلی کیستیکم هستم میدونین این عمل چطوریه بعد من میتونم بگم حالا که داره بیهوش میکنه عکس رنگیم بگیره؟چون گفت بعد تو مطب میگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیسترو کردم.چی بگم بهت؟هیچی نمیفهمی اصلا.بیهوش میکنن.به هوشم بیایی نه دردی داره اصلا نه چیزی.دوربین میفرستن تو نگاه میکنن.بعدم عکس رنگی نداره اونحا که بگیره ازت.عکس تو مرکز رادیولوژی میگیرن.دستگاه عکسبرداری باید باشه

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
من هیسترو کردم.چی بگم بهت؟هیچی نمیفهمی اصلا.بیهوش میکنن.به هوشم بیایی نه دردی داره اصلا نه چیزی.دورب ...

ا‌ز پارچه سبز های تو اتاق عمل نترسیدی من خیلی خوف دارم......یعنی بیمارستان نداره که بهش بگم

نه نميدونم عكس رنگي گرفتم هيسترو نكردم

عکس رنگیتون با بیهوشی بود یا نه چون به من گفت بعداز عمل اینم باید انجام بدم برا یه خانونه که انجام میداد خیلی درد داشت و گریه میکرد

نميدونم والا من حاضر نيستم بخاطر اين چيزاي كوچيك عوارض بيهوشي رو تحمل كنم

دردش چقد بود چند دقیقه مثلا مثل چیه؟مگه بیهوشی چه عوارضی داره برا هیسترو گفت بیهوشت میکنم وای من میترسم