2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااامگ میشه

بله وقتي ام به نامزدم كفتم ناراحت شد كفت دستم خاليه دركم كن

سال بعد جبران ميكنم

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
من تو دوران نامزدي و نشونم ولي هيچي برام نياوردن

یه لحظه فکر کردم تو جاری منی، رفتم پروفایلت دیدم نیستی

واسه جاریمم چیزی نبردن، هرچند واسه منم نیاورده بودن، عیدا آوردنا ولی انگار یلدا رسم ندارن

خدایا شکرت واسه همه چی❤
سال اول نامز دیم برام کیک و میو ه و لباس زمستو نی اور د امسال دستبند هم خرید و کیک و میو ه لباس زمست ...

خب خوش به حالت

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
یه لحظه فکر کردم تو جاری منی، رفتم پروفایلت دیدم نیستی واسه جاریمم چیزی نبردن، هرچند واسه منم نیاور ...

واقعيتش دارن اما نامزدم كفت دستم خاليه خونه خريدم سال بعد جبران ميكنم

هرچند خودمم زياد اهل اين رسم و رسوما نيستم و بنظرم خيلياش بيجاهست

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

واسه من ۱تومن پول دادن دو سال پیش .ولی بعد اون سال دیگه شوهرمم برام چیزی نکرفت واسه یلدا حالا گفته دست و بالم وا شد برات خرج میکنم .

تا گوساله گاو شود دل صاحب آب شود ...

مغزهای بسته ،دهانهایشان همواره باز است
حتی تا سه چار سال دیگه🙁🙁🙁

حتی تا سه چهار یا پنج یا شش ...برو راحت باش😁

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹