2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها به نظرتو ن قشنگه دست بندم؟اخه منو سورپرایز کر د و با سلیقه خودش خریده.

اره عزيزم مباركت باشه خدا بيشترش كنه و بهتون دل خوش و خوشبختي بده

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
واقعيتش دارن اما نامزدم كفت دستم خاليه خونه خريدم سال بعد جبران ميكنم هرچند خودمم زياد اهل اين رسم ...

خب همینکه گفته یعنی به فکرش هست و همینم خوبه

درسته بعضی رسوم زیاده دیگه اونم تو این زمونه

خدایا شکرت واسه همه چی❤

منم خانواده شوهرم ک کلا دوسم ندارن و هیچی ...اما شوهرم انگشتر خرید واسم...خودشم یه میز یلدا خیلی خوب چید و شام‌ خانواده و فامیل منو دعوت کرد...خدا ازش راضی باشه...کم کاری اونا رو دوس داره جبران کنه...منم میذارم کار اونا رو ب حساب بی فرهنگی و یا اختلاف فرهنگیشون

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

ما رسم نداریم ولی خدایی خیلی خوشم میاد از این رسمتون کاش برا منم میوردن خیلی از هدیه گرفتن و سوپرایز کردن خوشم میاد مخصوصا این همه خوراکی هم باشه توش😄☹️☹️

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
خب همینکه گفته یعنی به فکرش هست و همینم خوبه درسته بعضی رسوم زیاده دیگه اونم تو این زمونه

اره خب 

برام ٤كيلو انواع بستنيارو خريد اومد بعدازشام خونمون😆😆🤣

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

ما اینارو برا عروسمون بردیم

پایه میوه ، کیک 

تنگ اجیل،تنگ باسلوق،تنگ پشمک، تنگ پفیلا

پالتو،چکمه ،کیف، دستکش،شال بافت، بلیز مجلسی 

کلاه شال گردن، شلوار

و یه بخارشوی

باز خرده ریزه بود دیگه یادم نیست

برا خودم همه اینارو اوردن بعلواه یه درخت کریسمس خوشگل و یه ادم برفی و یک تک پوش

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍