2777
2789
عنوان

iui در اصفهان.

10817 بازدید | 66 پست

خانم هایی که تجربه iui در اصفهان داشتند، لطفا بیان اسم دکتر و نتیجه تجربه شون را بگن.

خدا جونم شکرت...و توکل علی الحی الذی لا یموت...لا حول و لا قوه الا بالله... انما اذا اراد شیئ ان یقول له کن فیکون فسبحان الذی بیده ملکوت کل شی و الیه ترجعون
دوست من رفت پیش دکتر بهناز خانی با دفعه اول باردار شد دوقلو

مرسی برکه جون. می دونی با تعیین جنسیت بود یا نه؟ و اینکه توی مطبش انجام میده؟

خدا جونم شکرت...و توکل علی الحی الذی لا یموت...لا حول و لا قوه الا بالله... انما اذا اراد شیئ ان یقول له کن فیکون فسبحان الذی بیده ملکوت کل شی و الیه ترجعون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی برکه جون. می دونی با تعیین جنسیت بود یا نه؟ و اینکه توی مطبش انجام میده؟

باتعیین جنسیت رو نمیدونم انجام میده یانه ولی تومطبش انجام نمیده فکرکنم توبهشتی انجام میده

هی فلانی شاید زندگی همین باشد.
بچه ها کسی میدونه جاهای دولتی تو اصفهان ای یو ای تعیین جنسیتم میکنن؟ هزینه ای یو ای چنده؟

من مرکز مشتاق را سوال کردم گفت 625 با تعیین جنسیت کمی بیشتر اما دقیقش را نمی دونم...

فکرکنم هزینش سیصده بابیمه

دقیقا نصف مشتاق...

بهشتی رو سوال نکردید؟شماره مشتاق رو دارید بهم بدید؟

شماره مشتاق را من از اینترنت گرفته بودم

32670030 0311 و 031132670031

باید حتما مشکل نازایی باشه تو جاهای دولتی.من دوتا دختر دارم.برای ای یو ای پسر بخام برم.جاهای دولتی ق ...

من اطلاع درست ندارم، یعنی شرایط مشخص بودن نازایی چیه؟ به جز نظر پزشک چند سال از ازدواج گذشته باشه؟