2777
2789
عنوان

شونزده روز از موعدم گذشته بود..

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 31 پست
فکر نکنم دیگه این شانس نصیبم بشه ،اگه سنم کم بود انقدر ناامید نبودم ولی۳۵سالمه 

منم ۱سال ۴ماهه اقدامم...😢😢😢

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
بمیرم برات...دقیقا مثل من...اما آخرش نتونستم رفتم آز گفت منفیه انگار اب یخ ریختن سرم اما امیدوارم ...

امروز با خوشحالی رفتم بی بی خریدم میخواستم فردا صبح بزنم ولی....

پنج ساله اقدامم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم دیگه این شانس نصیبم بشه ،اگه سنم کم بود انقدر ناامید نبودم ولی۳۵سالمه 

انقدر نا امید نباش. همسایه طبقه بالای مادرم اینا ۴۰ سالش بود که ازدواج کرد. یه بارم با سختی زیاد بعد سه چهار سال باردار شد و نوزادش رو تو یک ماهگی از دست داد. دوباره بعد سه سال خدا بهش یه دختر داد که امروز همبازی دختر من شده. روشهای کمک باروری مثل آی یو آی یا آی وی اف رو امتحان کردین؟

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
دختر خاله ى من ٣٩ سال داره الان بارداره چه ربطى داره 

میدونم

ولی دست خودم نیس غصه میخورم از بالا بودنه سنم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
انقدر نا امید نباش. همسایه طبقه بالای مادرم اینا ۴۰ سالش بود که ازدواج کرد. یه بارم با سختی زیاد بعد ...

مشکل اصلیم اینه که شوهرم کارگره، پول ندارم برای آی یو آی و آی وی اف

عسل دارچين و چيزهاى گرم بخور سرديجاتو كنار بزار فقط گرمى بخور و تا رحمت علامت نشون داده تلاش كن يك ش ...

مرسی عزیزدلم انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده

مشکل اصلیم اینه که شوهرم کارگره، پول ندارم برای آی یو آی و آی وی اف

😔 خدا به زودی طبیعی قسمتت کنه. نگران نباش

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
😔 خدا به زودی طبیعی قسمتت کنه. نگران نباش

مرسی مهربونم

من شنيدم بيمارستان امام خمينى تهران ٢٠٠ ميگيره انجام ميده اگر خواستى بزنگ ١١٨ شماره بيمارستان و بگير بگو شهرستانى قيمتشو بپرس بگو شماره بيمارستان امام خمينى بلوار كارگر و ميخوام