2777
2789
عنوان

ای وی افی ها رو سزارین میکنن ؟؟

386 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها من ای وی اف کردم و سابقه ی ده سال نازایی داشتم ..الان هفته ٣٢ رو تموم کردم دکترا میگن سزارین بهتره برام بعضی جاها خوندم حتما بیمارستانا ای وی افی هارو سزارین میکنن ولی تا حالا به من نگفتن  سزارینم میکنن کسی اطلاعی داره دراین باره

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

من اطلاعی ندارم....ولی خدا برات نی تی تو حفظ کنه...و به سلامتی فارغ بشی عزیزم

مهیا و صدرای من زودتر بیاین توی دلم..... مامانی عاشقتونه....من مطئنم با قانون جذب میتونم مامانتون بشم. عزیزی که امضامو خوندیم ممنون میشم برای اینکه این دو تا وروجک زودتر بیان صلوات بفرستی😍😍😍😍😘😘

عزیزم برای شرایط شما چون بارداری پر هزینه داشتید و به عبارتی گلدن بی بی😍 دارید،صلاح بر این هست که طبیعی زایمان نکنید،چرا که در طبیعی احتمال داره شرایط اورژانس پیش بیاد

الان خسته ام، فردا بهش فکر می کنم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همون.بیمارستانی که میخوای سزارین کنی اگه دولتی بودبایدیکی ازپزشک های زنان همون بیمادستان ویزیت بشی بهت نامه بده که شما آی وی افی هستی وموقع زایمان باید سزاریان بشی بعدموقع زایمان اگه نامه همراهت باشه نمیتونن بگن طبیعی زایمان کن.اگرهم خصوصی هست ودکترت مشخصه که بادکترت برای سزارین هماهنگ کن