2777
2789

سلام 😊تا الان چیا خریدین ؟میخوام بدونم که لیست خودم و کامل تر کنم ببینم چیا نگرفتم😕

خدایا بابت نی نی تو دلیم شکرت😍ممنونم 👪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فعلا فقط یه پیرهن شلوار صفر خریدم یه پیرهن شلوار یک! 😑

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
شما باید بگی چیا خریدی تا ما بگیم چیارو نخریدی

اخه کلی چیز خریدم بخوابم بنویسم خیلی طول میکشه😂😂😂سرویس خواب .پتو .سرویس غذاخوری .ست وان.ست تب سنج و  شیشه و پستونک و ست بهداشتی شامپو و .....سرویس حوله و  لباس و پشه بند و یکم اسباب بازی و پاپوش و کلاه و ست بیمارستانی و.........

خدایا بابت نی نی تو دلیم شکرت😍ممنونم 👪
انشالله ی اتفاق خیلی خوب میفته و دستت پر میشه و میری همهههه چی برا نی نیت میخری . انشالله.اونروز منو ...

ان شالله! فدات

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞