2777
2789

غزبالگری مرحله دوم رو دکتر حنطوش گفت هفته 15 برم.منم هفته پیش رفتم انجام دادم.البته ازمایشگاه تخصصی غربالگری نبود.امروز که رفتم جوابشو بگیرم بهم ندادن.وکفتن احتمالا هفته ات پایین بوده و16هفته میدادی بهتر بود

بالاخره دختر منم راه میره.میام به همه خبر میدم.

من نمیدونم چرا تو هر مرحله یه استرس باید بگیرم.حالد ازمایشگاه گفته دوباره برم ازمایش بدم.بهم گفتن نمودارم یا کم پایین بوده.ولی استرس نگیرم

بالاخره دختر منم راه میره.میام به همه خبر میدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام هدیه جان. چطوری گلم نگرانت هستم کجایی دختر؟ بیا یه خبر از خودت بده. من در این مورد نه چیز زیادی شنیدم و نه تجریش و داشتم. ایشالا هرچی که خیر صلاحه پیش بیاد عزیزم بهت درخواست دوستی دادم لطفا قبول کن خیلی باهات کار دارم آخه منم یه مادر دل شکسته هستم امشب برای زهرای قشنگت خیلی دعا کردم وبه صاحب اسمش خانم فاطمه زهرا سپردم که خودش دخترامون رو شفا بده من تاپیکهات رو خوندم دیدم که عین من چقدر عذاب کشیدی خواهر مثل من دخترت رو این دکتر بردی اون آزمایشگاه بردی خلاصه به هردری زدی که یه چاره ای پیدا کنی. تو رو قسم میدم که خسته نشو و از تلاش دست نکش اگه امکان داره و حوصله اش رو داری با هم در ارتباط باشیم تا شاید بتونیم بهم کمک کنیم مورد دختر من عین دختر شماست منتها دخترم تقریبا دو سالشه. منم خیلی پیگیری کردم ولی هنوز نتیجه نگرفتم توروخدا به درخواست دوستی منو قبول کن. ممنونم.