2777
2789

سلام خانوم گل ها

من سال ۹۲ کنکور دادم و رشته شیمی دانشگاه دولتی قبول شدم ۴ ترم هم خوندم ولی چون عشق به دندان پزشکی داشتم انصراف دادم

به این امید که درس بخونم و دندان قبول شم ولی سال ۹۵ ازدواج کردم و درگیر شدم و الان هم یه پسر ۶ ماهه دارم

خیلی دوست دارم دوباره دانشگاه برم اونم رشته مورد علاقم  

عجب حوصله ای آفرین ..موفق بشی

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه یه مادر شوهر دارم که موقع انصراف کلی نق زد که تو منتظر بودی پسر من بگیردت تا انصراف بدی و ما به امید کارمند شدن اومدیم خواستگاریت

در صورتی که روز اول تو خواستگاری التماس میکرد جواب مثبت بدم وگرنه پسرش کلا قید ازدواجو میزنه 

حالا هم به همه گفته این تو خونه باباش نتونسته درس بخونه الان زندگی پسرمو زهر کرده تا درس بخونه!!!!!

درسو شروع کردم فقط خیلی جدی نیست چون بیشتر وقتم به کارای خونه و بچم میگذره  

آره میدونم خیلی سخته 

منم میترسیدیم قبل قبولی ازدواج کنم براهمین سختیا

الانم از بعد تموم شدن درسمو و شاغل شدن میترسم