2777
2789
عنوان

چطور شوهرم رو راضی کنم

4056 بازدید | 39 پست

پدرشوهر من یه کم لباس هاش زود به زود کثیف میشه و خیلی اهمیت نمیده یعنی وقتی میاد خونه لباس هایی روکه دو ساعت پیش پوشیده قشنگگگگگگگگ کثیف میکنه بخاطر همین مادرشوهرم تندتند میشوره و اگه پدرشوهرم حواسش نباشه خودش همه لباس هاشو میگرده تا کثیف هارو جدا کنه

شوهرمنم توقع داره من لباس های کثیفش رو جدا کنم مثل مادرش بعد از چندروز پوشیدن لباس یقه اش رو میگیره جلوی من میگه ببین زشت نیست من این رو بپوشم ؟؟یا میگه چقدر پیراهنم بوی عرق میده چرا نمیشوری؟؟میگم بنداز تو سبد رخت چرکا من میشورم ،هروقت لباسات کثیف بود بنداز اونجا من میشورم اتو میکنم میذارم تو کمد میگه نه باید بری از جالباسی چک کنی کدوم کثیفه؟؟بشوری بجاش یه تمیز بذاری،کاری نداره که انجام بده،میگم بدم میاد خوب اگه کاری نداره خودت بکن،اونم میگه ما تا یادمون میاد مادرمون این کار رو برای بابامون میکرد حالا بابای اون بی توجهه به من چه؟؟شوهر من که حساسه باید حواسش باشه،من بابام خودش حتی لباسهاشو میشست 😶الان سر این مسئله دعوامون شد،چیکار کنم بفهممه؟؟؟؟😡😡

آخه من برم جوراباشو،زیر بغل هاشو،خشتک شلوارش رو بو کنم؟؟؟؟؟😷😷😷😷اوققققققققق

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بگو ماهم تایادمون بود بابامون خودش این کارو میکرد....چرا بابامامانشو مثال میزنه اصلا

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

منم شوهرم بعد ی مدت که لباس کثیف پوشید فهمید توخونه ما ازاین خبرا نیست 

لباس تو سبد لباس چرکا نباشه شسته نمیشه 

به همین راحتی

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

نمیدونم ولی من لباس کثیف تو کمد و جارختی نمیذارم ک برم اونجا چک کنم

شوهرم یه روز در میان دوش میگیره و همون روز لباساشو میندازم لباس شویی

پیرهناشم هر کدوم بعد دو یا سه بار استفاده میشورم و پشت در راه رو میندازه 

جوراباشم هر روز خودم با دست میشورم..اصلا با حوراب داخل نمیاد..آخر شب میشورم .سی ثانیه هم نمیشه

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

اصلا کوتاه نیا 

دعوا هم نکن 

بگو هر خونه قانون خودشو داره 

بگو من بدم میاد دست به لباس چرکا بزنم تفتیش کنم 

بنداز تو سبد رخت چرکا 

متاسفانه اکثر مادرا پسراشون رو خیلی بد عادت کردن 

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

خو بو نکن دیدی یه روز پوشید بنداز بشور مثه من . بخاطر همین من هفته 4بار ماشین روشن میکنم . 

فثط شلوارا رو هر دوهفته اینا شاید بشورم . لباساش فقط همون چند ساعت سرکار بپوشه و جوراباش و لباس زیر رو میشورم .کاری ندارم تمیز بود یا کثیف . گاهی وقتا نیگه اون لباسم تمیز بوده منم میگم خو پوشیده بودی 

منم شوهرم بعد ی مدت که لباس کثیف پوشید فهمید توخونه ما ازاین خبرا نیست  لباس تو سبد لباس چرکا ...

۴،ساله خواهر،کی میفهمه پس

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

خدایی دیگه شوهر من اینجوری نیست روزی یه بار لباس زیراش رو عوض میکنه. بعد از هر بار جوراب پوشیدن ، جورابش رو میندازه تو سبد جوراب کثیفا. ولی لباسای بیرونش رو من چک میکنم. اونم نه اینکه برم زیر بغلش رو بو کنم. فقط میرم سر استین و یقش رو نگاه میکنمو جلو لباس رو بو میکنم اگر بو بده یا لبه استینا یا یقش کثیف باشه میندازم تو سبد لباس کثیفا. شما هم به نظرم همین کارو کن. یه جا شما کوتاه بیا و یه جا اونو وادار کن کوتاه بیاد تا به توافق برسین. بعدم شما نباید توقع داشته باشین شوهرتون مثل باباتون باشه همونجور که اون نباید توقع داشته باشه شما مثل مامانش باشی