2777
2789
عنوان

فردا موعدمه

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 35 پست
ایشاالله همتون بزودی زود باردار میشید مخصوصا استارتر عزیز

ان شاالله ک شما هم حاجت روا بشی

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.

[QUOTE=77775283]اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت شما....چند روز پیش سمت راستم دردخفیف داشتم....برخلاف ...[/QUOTE 

عزیزم این مزه اهن میگن علامتشه ایشالله که مامان شدی و از ته دل خوشحال بشی 

من زیردلم یهو خیلی درد میکنه و دیشب هم تا صبح در رفت و امد دستشویی بودم دمای بدنم هم بالاست به طوری که فکر کردم تب دارم این ۳ ماه اخر اینطوری میشدم و بعدش پری میومد فکر میکنم عفونت ادراری گرفتم گلاب به روت رنگ ادرارم هم پررنگ تر شده که ماه های قبل این تغییر رنگ رو ندیده بودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم دعا کنین منم منتظرم... ولی ماه اول اقداممه   عجولم هستم یخورده

ان شاالله ک وارد این برزخ  انتظار نشی

به امید اون روزی که دنیا بیایی و من محکم تو آغوشم بگیرمت و بیاد تمام لحظاتی که منتظرت بودم گریه کنم.فرزندم.
[QUOTE=77775283]اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت شما....چند روز پیش سمت راستم دردخفیف ...

اگه نمی گفتی عفونت میگفتم با این علایم بارداری. ..ان شاالله که این ماه عفونت نیست  از بارداری هست

بی‌بی‌ بزن 

امروز تقریبا15 روز از آمپول زدنم میگذره دیگه باشه یا نباشه فردا مشخص می شه چون پریودیام منظمه

اکول راس میگه بی بی بزن

آمپول زدم امروز تقریبا15 روز هست دیگه فردا مشخص می شه چون پریودیام منظمه

اگه نمی گفتی عفونت میگفتم با این علایم بارداری. ..ان شاالله که این ماه عفونت نیست  از بارداری ه ...

والا نمیدونم این سه ماه اخر امیدوار میشم بعدش هیچی پری میاد و گریه میکنم این ماه فقط تغییر رنگ ادرار بوده و ماه قبل زودتر از موعد پری اومد بعدشم که از چندروز جلوترش لکه بینی داشتم خیلی حالم گرفته شد ایشالله به حق امام رضا باردار باشی و صدای خنده هات همه منتظرارو خوشحال و امیدوار کنه

من یه بار امپول زدم و انقدر ریختم به هم دیگه نزدم ایشالله که جواب بگیری

دفعه دومیه ک آمپول میزنم

من پریود که میشدم اوایل گریه میکردم ولی الان پوست کلفت شدم میگم جهنم...

استارتر درد سینه و تکرر ادرار و حالت تهوع و دلدرد نداری؟

نه فقط چند روز پیش سمت راستم تیر میکشید. ..پریروز هم بطور ناگهانی کمر دردی گرفتم سرپا بودم میخاستم بخورم زمین