2777
2789
عنوان

کد بانوها بیاید لطفا

105 بازدید | 13 پست

چجوری خونتونو مدیریت میکنید...وقتی بچم دنیا اومده تنبل شدم خونم نامرتبه غدا هم که نگو انقد به خودم میگم چی درس کنم چیزی به ذهنم نمیرسه شام ناهار نداریم دیگه کم مونده صدای شوهرم دربیاد میشه کمکم کنید

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه پسر 6 ساله دارم یه پسر 6 ماهه

فک نمیکنم هیچکس به اندازه من درگیری داشته باشه و وسواس هم باشه

صبح ساعت 7 بیدار میشم 

بچه هام تا هشت و نیم نه میخوابن

فرنی کوچیکه رو درست میکنم 

ناهار خودمونو بار میذارم

دستشویی رو میشورم

گردگیری میکنم

صبونه رو اماده میکنم

بچه هه که بیدار شدن خونه رو جارو میکشم 

سنگ هارو دستمال و طی میکشم

ساعت یک پسرمو پیش دبستانی میرسونم ( دوتا بچه رو اماده کردن و ...) 

برمیگردم خونه کوچیکه رو میخوابونم

نماز میخونم 

کارای شاممو میکنم

باز میرم دنبال پسرم

حالا این وسط حمام رفتن و لباس اتو کردن و مهمونی دادن و خرید و ... هم جا بدید

کلاااا یسرررره دارم کار میکنم یسسسسسره

ولی خدارو شکر وقت و بی وقت خونه زندگیم و سر و وضع خودم و بچه هام مرتبِ

یه پسر 6 ساله دارم یه پسر 6 ماهه فک نمیکنم هیچکس به اندازه من درگیری داشته باشه و وسواس هم باشه صب ...

خودتو پیر کردی که ..خسته نباشی واقعا ..افرین بتو 

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 

توی یه دفترچه هر چی اسم غذا هست رو بنویس با موادی که بهش نیاز دارن... وقتی میخوای غذا درست کنی دفترچه رو بخون ببین موارد هر کدوم رو داشتی درست کن... اینجوری میتونی تمام غذاها رو ببینی که بتونی متنوع هم دست کنی...

هیچی به اندازه ی سحرخیزی نمیتونه توی کارها جلو بندازتت... سعی کن صبح ها زود از خواب بیدار بشی...

کارهات رو بنویس... سعی کن تمام وقتت رو با کار پر نکنی ... مابین هر کاری نیم ساعت رو به خودت اختصاص بده... مثلا استراحت، حمام، آرایش ، و ... و از وقتی که برای خودت میزاری نگذر...