2777
2789
عنوان

تازه عروسا 👰🏼

325 بازدید | 17 پست

خانوماي عزيز كسي ميتونه كمكم كنه من نزديك سه چهار هفته است ازدواج كردم اما به خاطر درد شديدي كه شنيدم در اولين رابطه جنسي داره اجازه نزديكي به همسرم ندادم واقعا نميدونم چيكار كنم هم خودم و هم همسرم واقعا كلافه شديم 😬ميشه براي كاهش درد راهكار بديد ممنون

خوشا صبري كه پايانش تو باشي🙇🏻‍♀️👼🏻

برو داروخانه یه روان کننده بخر تمام

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژل اوبریکانت نمیدونم چرد هنوز خودمو تازه عروس میدونم پریروز سالگرد عقدم بود

من بعد سه سال هنوز خودمو تازه عروس میدونم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

دختر خاله من اینجوری بود هفته دوم شوهرش آوردش گزاشتش خونه مامانش،،دیگه چقدر خاله م باهاش حرف زده تا گذاشته،،الان سه تا پسر داره

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

والا درد نداره اول امتحان کن بعد بگو درد داره یا نه

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن