avaa97 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 761 عنوان کسی هست بدونه لطفا کمکم کنه ممنون 75 بازدید | 5 پست سلام ببخشید دکترم گفته اکو قلب جنین انجام بدم و انومالیحالا میخوام ببینم دوتاش تو یه روز ضرری برا بچه نداره؟صبح اکو بدم ظهر سونو؟ گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار 1397/10/03 | 11:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
avaa97 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 761 کسی نیست گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
یاجوادالایمه عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 65 کسی نیست سلام ببخشید من سوال بی ربط میپرسم...اخه پستای قبلتونو ک خوندم متوجه شدم بار دوم انتقال جنینتون گرفته منم مثل شما بار اولم منفی شد و دیگ تحمل ی بار دیگ رو ندارم تو روخدا کمک کنید اگه میشه بگید بار دوم چیکار کردید ک جنیناتون گرفت ؟من خیلی ناامیدم
avaa97 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 761 سلام ببخشید من سوال بی ربط میپرسم...اخه پستای قبلتونو ک خوندم متوجه شدم بار دوم انتقال جنینتون گرفته ... عزیزم من بار اول منفی شدم و ماه بعدش به لطف خدا برام معجزه شد و طبیعی باردتر شدمانشالله هرچه زودتر شمام باردار بشینمن زمانی که واقعا بهش فکر نکردم شدچون منتظر بودم دو ماه بگذره برم برای انتقال دومم که لطف خدا شامل حالم شد گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
یاجوادالایمه عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 65 عزیزم من بار اول منفی شدم و ماه بعدش به لطف خدا برام معجزه شد و طبیعی باردتر شدم انشالله هرچه زودتر ... واااای چ عالی خوشبحالتون...من این ماه منتظر همین معجزه بودم ولی خدا نخواست...شب و روزم شده گریه کردن...همسرتون دارویی چیزی خورد ک نتیجه داد؟؟؟
avaa97 مدیر استارتر عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 761 واااای چ عالی خوشبحالتون...من این ماه منتظر همین معجزه بودم ولی خدا نخواست...شب و روزم شده گریه کردن ... الهی که هرچه زودتر باردار بشین و معجزه برای شماهم اتفاق بیفتهنه خداروشکر همسرم سالم هستن گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار