2777
2789

من چندروزه که زایمان زودرس تو هفته۳۳ داشتم..پسرم نو دستگاهه..دیروز از بیمارستان زنگ زدن گفتن میخوان تست مننژیت بگیرن..تا حالا با همچین موردی برخورد داشتید؟ خیییلی نگرانم..

وزن اولیه ۶۶/۳۰۰ وزن هدف ۵۷ قد ۱۶۰ الهی به امید تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خییییلیا تست مننژیت میگیرن

تازه اگه مننژیتو زود تشخیص بدن به راحتی درمانش میکنن

بعدشم توکل کن به خدا هرچی که توی تقدیرت باشه رقم میخوره انشالله که اتفاقای خوبی برات بیوفته😄

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    
وزن بچت چطوره؟خودش داره نفس میکشه ان شالله؟آمپول ریه اش رو زدین .ان شالله ک زود زود مرخص بشه بسلامتی ...

وزنش ۲۵۰۰ بوده و تنفسش خداروشکر خوبه ..من فقط نگران این تست هستم نمیدونم تا حالا کسی تجربه داشته؟

وزن بچت چطوره؟خودش داره نفس میکشه ان شالله؟آمپول ریه اش رو زدین .ان شالله ک زود زود مرخص بشه بسلامتی ...

از بچه شما این تست رو نگرفتن؟

بچه های زودرس خوب چون سیستم ایمنی بدنشون تکمیل نشده داستان زیاد دارن. مننزیت هم یه پرده تو مغزه که احتمالا میخوان مطمئن بشن که انشالله کامل تشکیل شده و قاعدتا همه این تستها رو برای نوزاد زودرس انجام میدن. بچه شما اولین نوزاد زودرس نیست آخریش هم نیست. همه هم خدا رو شکر به سلامتی برگ شدن یه کم دوران سختیه ولی خوب زود میگذره. انشاالله هر چه زودتر پسرتون به سلامتی و تپل مپل بر میگرده منزل

يار،هي يار، يار!اينجا اگرچه گاه گل به زمستان خسته ، خار ميشود ..اينجا اگر چه روز گاه چون شب تار ميشود ..اما بهار ميشود!من ديده ام که ميگويم ...
وزنش ۲۵۰۰ بوده و تنفسش خداروشکر خوبه ..من فقط نگران این تست هستم نمیدونم تا حالا کسی تجربه داشته؟

از برادر زاده و خواهر زاده من تست مننژیت گرفتن 

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    
بچه های زودرس خوب چون سیستم ایمنی بدنشون تکمیل نشده داستان زیاد دارن. مننزیت هم یه پرده تو مغزه که ا ...

ممنونم از لطف و دلداریتون..خیییلی دعامون کنید لطفا

ن نگرفتن ولی اگه دکتر تشخیصش اینه خیره ان شالله.چطوری انجام میشه تست؟نپرسیدی ازشون؟

بچه شما هم توی دستگاه بوده؟