2777
2789

سلام دوستان، من عقد کردم ولی هنوز رابطه ندارم و دخترم

پریودام منظمه ولی همیشه طولانی و قبل و بعدش لکه بینی دارم ولی چند ماهه اخیره که دردم به شدت زیاد شده وقتی پریودمم تموم میشه بازم درد دارم

دو ماه پیش سونو دادم گفتن کیس هموراژیکه و درد ماله همونه نزدیکه دوماه قرص ال دی خوردم،ولی بلزم پریود شدم خیلییی بدتر از قبلو درد شدیدتر، تا اینکه امروز دوباره رفتم سونو، گفتن کیستت رفع شده،ولی مشکلت اصلا این نبود ویه توده توی دهانه رحمته، بعد برام سونو رنگی نوشتن، رفتم اونم انجام دادم و همینو تایید کردن، ولی گفتن چون دختری نمیشه بررسی بیشتر انجام داد😭😭😭😭

ول گفتن میتونی 3 و6 ماه دیگه باز بیای سونو یا ام آر ای انجام بدی

اومدم پیش دکتر خودم گفت تصمیم با خودته اینجوری نمیشه تشخیص داد باید حتما معاینه داخلی بشه

الان من موندم چیکار کنم؟ به تشخيص همین دکتر اکتفا کنم؟ برم جای دیگه؟ صبر کنم تا چند ماه بعد 

خیلی اعصابم خرد شده از وفتی از دکتر اومدم😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو گرافی رنگی از روی شکم دیگه  مگه از جای دیگه هم انجام میدن؟

اخه دوست من يه مشكلى داشت دخترم بود 

همين مشكل زنان از مقعد سونوش كردن

ولى اگه مشكلت با ام ار اى هم مشخص ميشه ام ار اى كن دردسر سونوى مقعد خيلى زياده

اخه دوست من يه مشكلى داشت دخترم بود  همين مشكل زنان از مقعد سونوش كردن ولى اگه مشكلت با ام ار ...

نگفت دکتر همچین چیزی چون ماله رحمه شاید نمیشه 

اصلا نمیدونم هیچی

اخه گفت ام ار آی هم انجام بدی و تشخیص همین بشه کاری نمیشه کرد باید از پایین اینو خارج کنیم فقط😭

من الان موندم که اگه تحمل کنم دردشو و کاری نداشته باشم بهش چی میشه؟ ایراد داره؟ 

از يه دكتر خوب بپرس كه اگه فعلا عمل نكنى مشكلى داره يا نه

فكر كنم عملى كه ميخوان برات انجام بدن هيستروسكوپيه

از يه دكتر خوب بپرس كه اگه فعلا عمل نكنى مشكلى داره يا نه فكر كنم عملى كه ميخوان برات انجام بدن هيس ...

از این دکتره پرسیدم فقط حرف خودشو زد گفت باید معاینه بشه شاید 1درصد سرطانی باشه و چون که تو که عقدی رابطتو انجام بده، اگرم بخوای برات گواهی صادر میکنم یا با خانوادت صحبت میکنم تصمیم با خودته،ولی من نمیخوام همچین کاری کنم 😔😔

از يه دكتر خوب بپرس كه اگه فعلا عمل نكنى مشكلى داره يا نه فكر كنم عملى كه ميخوان برات انجام بدن هيس ...

عزیزم ممنونم از راهنماییت❤️

گویا کسی تجریه مشابه نداشته😔