2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خصوصا امضا

امروز یه خانمی بهم گف آفریده شدی که شوهر کنی و بچه بزایی جا داشت تو رو تگ کنم و بگم نگاه کن اینا همیشه در صحنه حاضرن اگر بچه زاییدن چیز پیش پا افتاده ایه و بی اهمیت و پوچه چرا خیلی ها تو امضاشون زدن ارزوی بجه دارم چرا گر و گر تاپیک میزنن ملت ختم دعا و قرآن و صلوات برای بجه دار شدن و ایو ای و آی وی اف برای بجه دار شدن 80 در صد تامیکای اینجا برای مشکل بچه دار نشدن و پیدا کردن راه حل براش ببین دوست گلم من اصلا بچه ندارم ولی اینجا برای همه چی یه جوابی دارن من اصلا بچه ندارم بهم میگن افریده شدی برای زاییدن  و در عین حال میان خانمایی که بجه دار نمیشن و مسخره میکنن هم که عقده بچه داری و یکی ام که بچه دار شده میگن تو افریده شدی که فقط بزایی ادم نمیدونه جی بگه در جواب سکوت کن و ریپلای نکن و رد شو 

و دیگر هیچ...

امروز یه خانمی بهم گف آفریده شدی که شوهر کنی و بچه بزایی جا داشت تو رو تگ کنم و بگم نگاه کن اینا همی ...

یه بنده خدایی عم زده بودم عاشق اینم وکیل شم

تو بحث مسخرش کزدن

من قبلا هم گفتم

اینایی که واسه اینکه یکی مشهور الکی تاپیکاشو گزارش میدن و علنا حسودی میکنن

ببین تو خانواده خودشون و شوهر چطورن

نصف چیزایی که میگن بزرگ نماییه

جنگ ظرف شستن و این یه من چه گفت

بچه دار شدنم مگه دست ماس؟یکی با پیشاب حامله میشه یکی با میکرو هم نمیشه

طعنه زدن نداره خدا قهرش میگیره

بالاخره ما هم خدایی داریم