2777
2789
عنوان

و باز هم وزن نینی..

135 بازدید | 19 پست

دخترم یک سالگی هفت و نیم بود

هفته پیش بردمش دکتر شده 7300

دارم دیوونه میشم

غذاشو خوب میخوره دو وعده شیر خشک میخوره عصاره قلم تو غذاهای میریزم صبح کره مربا میدم براش برنج نیم دونه میپزم با خورشت گوشت یا هرچی میدم خوب میخوره 

فردا چکاپ داره

چیکار کنم

نینی های شما چند کیلو هستن؟

دختر من امروز چهارده ماهش تمام شد

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید انگل داره  یا شاید فعالیتش زیاده

فعالیتش که خیلی زیاده یک ثانیه هم نمی شینه 

انگل فکر نمیکنم چون یازده ماهگی باز چکاپ داد

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
هجده ماهشه ،ده کیلو ،کلا غذا هم نمیخوره ،بد غذاس، عاشق سرلاک، دوغ ،قرمه سبزی البته بدون گوشت

عزیزم فقط دوغ ای جاااان

اصن غصه نخور جانم پسر منم١٦ماهشه٨كيلوعه

غذاشو میخوره؟

حرص نمیخوری؟من خیلی خودخوری میکنم 

الهی چه سبکه .دخترم ۱ سال و نیمه ۱۷ کیلو.شیرخشکش چیه؟برای ۱ سال به بعده؟

ای جانم ماشاالله بهش

اپتامیل .اره دیگه یک سال به بعدها شماره سه

چیا بهش میدی بخوره ؟شما یا پدرش هم درشتید؟

الهی چه سبکه .دخترم ۱ سال و نیمه ۱۷ کیلو.شیرخشکش چیه؟برای ۱ سال به بعده؟

عزیزم خیلی زیاده ، پیگیری کن خطرناک نشه یه وقت هر چند میدونم از همه بیشتر به فکری

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
شاید عفونت ادراری داشته باشه چون نمیزاره وزن اضاف کنه ازمایش ادرار بگیر ازش

عفونت ادراری چندین بار داده.مشکلی نبوده

ای جانم ماشاالله بهش اپتامیل .اره دیگه یک سال به بعدها شماره سه چیا بهش میدی بخوره ؟شما یا پدرش هم ...

منم اپتامیل میدم بهش.نه معمولی هستیم.ماکارانی .دمپختک و کلا برنج میدم.صبحانه هم تخم مرغ یا کره مربا 

میوه هم موز نارنگی پرتقال .بیشتر سعی کن غذا بهش بدی شیر دیگه به تنهایی سیرشون نمیکنه.

دخملم زندگی مامانی