2777
2789
عنوان

کیا اهل رمان خوندنن بیاید لدفا 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 37 پست

توسکا...

ازدواج اجباری...

گیسو کمند 1و2...

سجاده و صلیب...

سیگار شکلاتی...

هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آن‌سوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمان زیاااااد میخونم، اونایی که واسم جالب بودن: زمستان داغ رو خیلی دوست دارم و بی برگشت رو

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍
منم چن روز بازهوس رمان کردم

وای من با وجود بچه کوچیک آخر شبام با نت گردی و رمان خوندن میگذره اصلا استراحت ندارم 

عاشق تعریفت از عشق شدم 😅😅

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     
وای من با وجود بچه کوچیک آخر شبام با نت گردی و رمان خوندن میگذره اصلا استراحت ندارم  عاشق ت ...

من اولین رمانی ک خوندم یاسمین بودتوچی البت زیاد نخوندم ی چنتایی ،خخخخخ والاواقعیته

عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐
من اولین رمانی ک خوندم یاسمین بودتوچی البت زیاد نخوندم ی چنتایی ،خخخخخ والاواقعیته

اسمش یادم نیست اما دختر نقش اصلی اسمش سلیا بود 

من که خیلییییییی رمان خوندم 

انقد که کلا قاطی شون میکنم 

امروز اغوش سرخ رو خوندم تموم شد 

جالب بود اما آخراش یکم از واقعیت دور بود 

اسمش یادم نیست اما دختر نقش اصلی اسمش سلیا بود  من که خیلییییییی رمان خوندم  انقد که کلا ...

من رمانی ک شخصیتای زیادداشته باش داستان پیچیده باش دوس دارم ن ساده وبچگونه

عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐
من رمانی ک شخصیتای زیادداشته باش داستان پیچیده باش دوس دارم ن ساده وبچگونه

اره ماجرای پیچیده خوبه 

گناهکار 

عابر بی سایه 

باده 

آبرویم را پس بده 

اینارو بخون خوبن 

رمان های عاشقانه از سری ۱ تا ۵ کامل خوندم 😁😁😁