2777
2789

از وقتی که پریود میشم چن ماه بعدش پریود نشدم یا لک همشم دارو مصرف میکنم بدنمم کلی مو در اورده خیلی اعتماد به نفسمو اورده پایین کسی میدونه چیکار کنم موها رشدش کم بشه دیگ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شما بودم بعد چندماه هم که پریود میشدم دیکه تموم نمیشد یه سی چهل روز طول میکشیث خدارو شکر از وقنی متفورمین میخورم خوب شدم برید دکتر غدد

عاشقی جرم قشنگیست به انکارش مکوش

من با طب سنتی درمان کردم.امروزم رفتم طب سوزنی aps گوش انجام دادم برای تنظیم قاعدگیم دوماه بود آخه تاریخش نا منظم شده بود ترسیدم مثل قبل بشه. یه قرصی به اسم کپسول نسل هست بهم میده تنظیم میشم.عالیه.

من با طب سنتی درمان کردم.امروزم رفتم طب سوزنی aps گوش انجام دادم برای تنظیم قاعدگیم دوماه بود آخه تا ...

خیر سرم طب سنتیم رفتم دارو هایی میداد رفتم بعد اون دکتر ببینم فرقی کردم هیچ خوب نشد

ورزش در حدی که عرق کنی برات واقعا عالیه سعی کن هروز ورزش کنی چهل دقیقه

متفورمینم که باید بخوری همیشه

رازیانه.اسطوخودوس.دم کن بخور.

کلا سردیجاتو ترک کن.نوشابه.لبنیات.آب سرد.ژله.شیرینیجات.چیپس پفک همرو ترک کن.

خرما.گردو.بادام.عسل.کنجد.بخور هروز

منم همین مشکل و دارم لیزرم رفتم فایده نداشت شما اول پریودتو منظم کن بعد برو دکتر غدد بعد لیزر .

دوست من رفت لیزر یک قرص بهش دادن که بخوره هورمونی بود تا۱سالم نباید حامله بشی ‌.الان صورتش کیف میکنی انقد خوب شده که انگار دائم از آرایشگاه میاد