2777
2789
عنوان

چرا من هر وقت اسم عروسک....

| مشاهده متن کامل بحث + 9564 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب یه نفربگه چی هست این عروسک که بایدبراش صحبت بشه؟ یه بت است که اونا می پرستن؟

یه انسانو میگیرن دس و پاشو قط میکنن تارهای صوتیشم از کار میندازن بهشون اموزش میدن از بس کاراشون بربیان بعد بعنوان برده ج نسی میفروشن

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  
عروسک بااندام جنسی برای رابطه جنسی ساخته شده

ولی من خوندم دخترای پرورشگاهی و دستوپاهاشونو و تارهای صوتی شونو قطع میکنه و بعنوان عروسک جنسی میفروسه عوضی😷

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
عروسک بااندام جنسی برای رابطه جنسی ساخته شده

خوده آدمه عروسک نیس😩

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

ولی من خوندم دخترای پرورشگاهی و دستوپاهاشونو و تارهای صوتی شونو قطع میکنه و بعنوان عروسک جنسی میفروس ...

نه بابا اینادیگه شایعه ست،عروسک فقط ولی مثل یه انسان اندام جنسی داره