2777
2789
عنوان

طلا +عکس

619 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها می‌دونم تکراری هست .بیاید از طلاهاتون عکس بذارید ببینیم.

بنظرتون قیمت طلا میاد پایینتر یا نه ؟

عکس پلاک زنجیر هم اگه دارید بفرستید ایده بگیرم . مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی ندارم ☺

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
عضویتت مبارک حتما میخوای رو گوش و دست وگردنمون هم عکس بزاریم دیگه ؟😐

عزیزم من کاربر قدیمی هستم .قطع دسترسی شده بودم ی مدت الان با ی خط دیگه اومدم.نه اجباری نیست هر کس دوست داره بذاره.

برو طلا فروشی ببین ایده هم بگیر والا این چه حرفیه

الان ما بگذاریم یکی نداشته باشه آه بکشه یا دلش بخواد میدونی چی میشه؟

کلی دستم درد میگره تایپ میکنم،یه ری اکشن نشون بده.....والا  
🙄

نازه مبارکت باشه عزیزم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم