2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام استارترجونم لباس تن پوش دوم اصلا ضایع نیست اما متاسفانه ی سری مزون دارا بی وجدانی میکنن الکی میگن دوم تاموقعی که تو میخوای برای مراسمت ببریش یهو دیدی ده شب داده اجاره صبح عروسی میری بیاریش میبینی افتضاحه من برا عقدم اینجوری شد ولی عروسی رو دوختم مگه ادم چندبار قراره اون مدل لباس بپوشه از خرجای اضافه بزن اونو تن نرفته بگیر

یعنی میگی از سککه نمیوفته ؟؟

نه اصلا نميفته 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
بنظرتون اون برق و تمیزی ک تن‌اول داره اینم دارره ؟؟

اصلا ایرادی نداره..اگه شسته بشه و خشکشویی و اتو تمیز دیده میشه..مگه فک میکنی چند درصد میخرن؟؟؟

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

من گرفتم نصف قيمّت گرفتم كه هم قيمّت يه لباس تقريبا معمولي زيبا بود چون به اصطلاح لاكچري بود😒😒با اين حال فنرهاي گن اش توي بدنم ميرفت آخر شب كمرم و زير شكمم زخم شده بود لباس بلند بود برام و توي تن جلوه اش رو به نظرم به خاطر يه بار خشكشوييي رفتن كم شده بود

من گرفتم نصف قيمّت گرفتم كه هم قيمّت يه لباس تقريبا معمولي زيبا بود چون به اصطلاح لاكچري بود😒😒با ا ...

کسی متوجه شدد یعنی ؟؟

به پیج اینستام سر بزنید سفارش بدید براتون انجام میدم ☺️ @golden.handmades
همون سککه و برق اولو داشت یعنی ؟؟

آره باور کن. چون قبل اینکه اجاره کنم گفتم کلا توری دامنش رو عوض کنن

5 متر دامنش توری داشت دادم عوض کردن نو کردن توری رو

به هر کی می گفتم تن خورده س تعجب میکردن واقعا تو تنم قشنگ بود بهترین انتخابم بود خیلی راضی بودم