من به خاطر تبلیغ زیادی که درمورد این کتاب دیده بودم دوست داشتم بخونمش. وکتاب خریدم وشروع به خوندنش شدم اما کتاب برام گنگ بود نمیتونستم خوب درکش کنم کتابای زیادی تواین زمینه خونده بودم مثل کتاب راز اما کتاب چهار اثر یه جورایی برام خسته کننده بود صدصفحش بیشتر نخوندم کسی هست که این کتاب رو خونده باشه ونظرش با من یکی باشه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من این کتابو ۲بار خوندم. اینو بدون به درد ما ایرانیا نمیخوره. تو ایران اگه ۱روز صبح با خنده بیدار شی، کائنات میان میگن اااا با خنده بیدار شدی، بلایی سرت بیارم امروز که...
منم اصلا حال نکردم،اینکه آدم مثبت نگر باشه خوبه،ولی اینکه در اوج بد بیاری و بی پولی همش با خودت بگی امروز ۲۰ هزار دلار میاد به حسابم دیگه حماقته،یکیش همین بود،که مثلا بعدش یه فامیل پیری داشت که فوت کرد و ارث بهش رسید،اونم طرف چند روز🙄
هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.