2777
2789
عنوان

دلم برای مادر شوهرم تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا کنه اختلافات از بین بره بد و بیراه بهش گفتم اما تو دلم تو نی نی سایت اما جلوش حتی صدانو نبردم بالا میدونه بین عروساش اونی که سر پیری به دادش برسه منم اما غرور داریم هردومون زیادم غرور داریم

الهی که ۹ ماه دیگه بغلم باشی 

من بودم بخاطرشوهرم اشتی میکردم

من دل خوشی ازمادرشوهرم ندارم شوهرمم همش بخاطرمن دعوا داره باهاشون مطمینم اگر‌برم سرخونه زندگیمون قطع رابطه میشیم چون خیلی وضعیت دخالت کردنش توی رابطمون زیاده ولی اصلا اهل دلتنگی نیست اگر یه رپزی ببینم اشک تو چشماشه بخاطردلتنگی‌حتما ازمادرشوهرم عذزخواهی هم میکنم بخاطرهمسرم

خدا کنه اختلافات از بین بره بد و بیراه بهش گفتم اما تو دلم تو نی نی سایت اما جلوش حتی صدانو نبردم با ...

اشکال نداره پا رو غرورت بزار هر چی باشه اون بزرگتره 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
خدا کنه اختلافات از بین بره بد و بیراه بهش گفتم اما تو دلم تو نی نی سایت اما جلوش حتی صدانو نبردم با ...

تو كوچكتري فكر كن مادر خودته . يه جعبه شيريني بخر با همسرت برو ديدنش . شما با اينكار بزرگي خودت رو هم نشون دادي هم دل شوهرت و بدست آوردي هم مادر و فرزندي رو از دوري هم درآوردي 

یعنی میگیر برم؟خیلی دلم تنگشه وقتی بوسش میکنم بوی مادر میده خب چی کار کنم؟مادره دیگه مادر 

اره عزیزم.برو..پیش خودت بگو اول بخاطر رضای خدا بعدش بخاطردل همسرم آشتی میکنم

معلومه هردوتاتون دلتنگ هم شدین

فرصت خوبیه شما کوچکتری ولی بزرگی کن و برو خدمت مادرشوهرت

حتما خوشحال میشه از دیدنت

هرچند ک باید همون شب یلدا میرفتین ولی الانم دیر نشده

کاش آدمارو تا وقتی هستن قدرشونو بدونیم نه اینکه وقتی جاشون خالی شد حسرتشونو بخوریم

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏
تو كوچكتري فكر كن مادر خودته . يه جعبع شيريني بخر با همسرت برو ديدنش . شم با اينكار بزرگي خودت رو هم ...

آره حق با شماست من عاشق شوهرمم شوهری که اگه خوبه اگه باعث افتخارمه اوم زن تربیتش کرده والا من باهاش مشکلی ندارم یه اختلاف کوچیک بزرگ شد البته مقصر خواهرشوهرم بود والا دلم برا اونم تنگ شده😔 باهم رفیق بودیم چی شد یهو نمیدونم کینه و قهر دامو آزار میده بخدا

الهی که ۹ ماه دیگه بغلم باشی 
یعنی میگیر برم؟خیلی دلم تنگشه وقتی بوسش میکنم بوی مادر میده خب چی کار کنم؟مادره دیگه مادر 

حتما برو عزیزم نزار خدای نکرده بعدا پشیمون بشی ازینکه نرفتی

بچه ها بهتر نیست دعوتشون کنم؟اینجوری بهتر نیست؟هم غرور من حفظ میشه هم غرور مادرشوهرم که رسما دعوت شد ...

خوبه به نطرم ولی اگه مطمئنی میاد این کارو کن اگه احتمال داره نیاد اول خودتون برین یه سر پیششون

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
بچه ها بهتر نیست دعوتشون کنم؟اینجوری بهتر نیست؟هم غرور من حفظ میشه هم غرور مادرشوهرم که رسما دعوت شد ...

اول شما با شیرینی برو همونجام دعوتشون کن واس فردا شبش